Sindicalistul şef Malcoci, anchetat de conducerea Poliţiei Timiş

Sindicalistul şef Malcoci, anchetat de conducerea Poliţiei Timiş

6
DISTRIBUIȚI

Conducerea Poliţiei Timiş a reacţionat după ce PRESSALERT.ro a scris despre modul în care s-a făcut eliberarea ultimilor 38 de eliberare lot 38 moravita 1 pvameşi, poliţişti de frontieră şi contrabandişti din lotul Moraviţa, aflaţi în arestul Poliţiei Timiş.


Comisarul şef Doinel Malcoci, şeful sindicatului poliţiştilor dinTimiş, care era ofiţer de serviciu, a încălcat regulile interne, scoţându-i pe  mai mulţi dintre cei eliberaţi pe la poarta auto a instituţiei. Asta pentru a nu se întâlni cu jurnaliştii aflaţi în apropierea sediului Poliţiei Timiş. Malcoci a  motivat că „i-am lăsat pe la poarta auto că aveau bagaje mari. Permite regulamentul”.  Nu de aceeaşi părere este şi conducerea Poliţiei Timiş care a declanşat o anchetă. „În urma celor apărute pe PRESSALERT.ro, conducerea inspectoratului s-a autosesizat şi urmează o anchetă a biroului de control intern din cadrul IPJ Timiş. În funcţie de rezultatele acesteie se vor dispune măsuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea. Malcoci este cercetat de IGPR, conform celor de la Opinia Timişoarei, şi pentru că a rupt numerele de ordine de la Serviciul paşapoarte, într-un protest personal.

6 COMENTARII

  1. Nu se poate,ce reguli a incalcat acest domn care pur si simplu i-a lasat sa plece pe acea poarta?Suntem alaturi de d-stra d-le malcoci,bota este un nemernic de om.

  2. Din discutiile purtate cu mai multe persoane,despre acest om MINUNAT,Bota,toti au o parere foarte ….Persoanele cu care am discutat sunt,culmea,din presa scrisa si vorbita ! Ba,mai mult,au povestit si despre anumite „relatii apropiate” cu ciudati ai vremurilor.Parerea despre dl punct Bota nu se datoreaza invidiei (normale!)ci pentru tupeul cu tenta clara catre nesimtire,calitate pe care o manifesta cu persoanele cu care intra in contact !Una este sa prezentati ceva adevarat si alta este sa „impingeti” si sa fortati lucrurile.Am ajuns sa va analizez fara sa ma intereseze drumul pe care-l veti avea in viata,dar va asigur ca ceea ce semanati acum,veti culege intr-o buna zi.Daca la scolile pe care le-ati urmat nu auzit ca exista si LEGI NESCRISE,in mod sigur veti avea de suferit in viitor.Oamenii din jur nu mai au (deja!)incredere in cuvantul si reactiile omului Bota ! Aveti timp sa mai invatati ce inseamna relatii interumane !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.