Sindicalistul şef Malcoci, sancţionat de conducerea Poliţiei Timiş

Sindicalistul şef Malcoci, sancţionat de conducerea Poliţiei Timiş

14
DISTRIBUIȚI

Poliţia Timiş a finalizat ancheta declanşată după ce PRESSALERT.ro a prezentat modul în care s-a făcut eliberarea din arest a eliberare lot 38 moravita 1 pultimilor 28 de poliţişti de frontieră şi vameşi din lotul Moraviţa, trimişi în judecată de DNA pentru aderare la grup infracţional organizat  şi luare de mită.


Ofiţerul de serviciu din noaptea respectivă, comisarul şef Doinel Malcoci, şeful sindicatului poliţiştilor dinTimiş, i-a scos pe mai mulţi dintre cei eliberaţi pe la poarta auto, pentru a încerca să evite întâlnirea cu jurnaliştii. Poliţistul a încălcat regulile de acces deoarece  pe la poarta auto nu pot intra sau ieşi pe jos nici măcar poliţiştii. „În urma acestei anchete a fost dispusă sancţionarea disciplinară a comisarului şef conform prevederilor Ordinului Ministerului Administraţiei şi Internelor nr. 400 din 29.10.2004, privind regimul disciplinar al personalului din MAI cu avertisment scris”, se arată în comunicatul Poliţiei Timiş. Sindicalistul şef este, de asemenea, cercetat prealabil pentru că a făcut un protest personal la sediul Serviciului paşapoarte unde a rupt câteva zeci de numere de ordine.

14 COMENTARII

 1. Ce aveti cu omul asta?Chiar cred ca nu a dat in cap la nimeni , si nu cred ca ar trebui sanctionat ca pur si simplu a vrut sa-si ajute colegii , in fond si la urma urmei asta e datoria lui

 2. Prima sanctiune este ,,mustrare scrisa”. Avertismentul nu e sanctiune.
  BRAVO pt. dl.Malcoci pentru curajul de a-si ajuta colegii (prezumtia de nevinovatie exista) si de a-l infrunta pe frustratul Popescu.

 3. Bravo, domnule MALCOCI !!
  Stiu, sunteti scarbit !! Ziaristi imputiti !!
  Sa traiesti , OMULE ! TI-AI APARAT COLEGII !!
  SAQLUTARI DE PESTE MARI SI TARI !!
  TINE-O-ASA !!

 4. Felicitari……, Inspectorului Popescu, mai putin si a sanctionat tot IPJ Timis, are o satisfactie deosebita in a-si ponegri si sanctiona colegii. De unde atata frustrare……, oare a fost s-au este si el politist……
  BRAVO D-ule Malcoci, ceeace ati facut nu era greseala, era un gest de omenie, doar ca, pt. altii…. e greu de inteles!!!!!!!!!.

 5. Da ! Nu este nici un praf in ochi ! Le multumesc tuturor elementelor care lupta pentru dreptate ! Apropos,domnule Bota, multumit ! Am primit doua atentionari si urmeaza o a treia !Bucurati-va ! Oricum nu merg in directia care mi-o impun unii…nevertebrati. Daca tot am atatea atentionari voi face colectie cu ele si voi avea nevoie de rame…Sunt oameni slabi care pe langa faptul ca nu au simtul raspunderii nu au puterea sa ia vreodata taurul de coarne . Sa auzim numai de bine ! Domnule Bota,puteti sa-mi uitati numele, deoarece nu cred ca ne vom mai intalni vreodata,pentru a mai avea satisfactia pe care o savurati si acum cand cititi aceste idiotenii ale lui Malcoci !

 6. Pt. Maya / inspectorul nu a fost , nu este politist si nici nu va fi vreodata. A fost intotdeauna MILITIAN ! Sa PLECE la pensie ca e in plus si-si bate joc de oameni.

 7. D-ului Bota, m-as fi bucurat daca era-i un om cu simtul civic, daca nu al dreptatii, ceeace e prea mult…. si inteleg doar unii, adica f.f. putini, dar e valabil doar proverbul – cainii mor de drum lung si pr…de grija altora!!!!!. Ai facut o obsesie cu politistii, nu uita ca si ei sunt oameni, dar asta deriva din omenie, ceeace e prea mult pt. tine!!!!.

 8. D-LE MALCOCI SUNTEM ALATURI DE D-VOASTRA IGNORATI CEEA CE SCRIE ACEST JURNALIST CARE SCRIE LA COMANDA UNOR OAMENI FRUSTRATI,SUNT MANDRA DE OMENIA DE CARE DATI DOVADA SI DE FAPTUL CA NU VA LASATI CALCAT IN PICIOARE DE ASA ZISII SUPERIORI.

 9. D-le Bota ! Daca sunteti ,sau va credeti ,luptator pentru dreptate,studiati motivul pentru care am scos 68 de numere de ordine de la Pasapoarte! Pentru a va ajuta putin va dau un punct de plecare! Scoateti declaratiile de avere ale d-lui care pune in aplicare teoria „strange furtunul si vei avea sigur presiune”,care inca lucreaza la Pasapoarte si veti fi tare,dupa ce le puneti cap la cap.Aveti nevoie de curaj si de multa logica.Este o provocare, care va mai poate propulsa in meseria pe care o aveti.Ce ati scris despre mine si despre alti fraieri ca mine este doar o mica si neesetiala „cazuistica”.Ocupati-va de lucruri serioase si cu impact major!

 10. Sanctioneaza politistii ca sa poata sa-i concedieze in perioada urmatoare.
  Primii care vor pleca sunt cei sanctionati.
  Toti cei sanctionati ar trebui sa isi atace sanctiuniile in instanta.

 11. OAMENI BINI , ASA PATESC OAMENII CARE LUPTA PENTRU DREPTATE , ASA E LA NOI , DACA DESCHIZI GURA ESTI SANCTIONAT , TREBUIE SA TE LASI CALCAT PE CAP , PANA CAND??????? BRAVO DOMNULE MALCOCI , PUTINI OAMENI SUNT CA DUMNEAVOASTRA , NU VA LASATI , SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA , STIU MAI MULTE CAZURI IN CARE ATI LUPTAT PENTRU DREPTATE , TINETI -O TOT ASA , NU VA LASATI , MERGETI PANA IN PANZELE ALBE , CA DACA NUMAI TACEM SUNTEM CALCATI PE CAP , ASA SUNTEM NOI ROMANII , ORI TACEM DE FRICA SA NU PATIM CINE STIE CE….ORI TACEM CA SA NE MEARGA BINE!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.