Ţigări chinezeşti de contrabandă, la Timişoara UPDATE 1 Plus un transport muntegrean

Ţigări chinezeşti de contrabandă, la Timişoara UPDATE 1 Plus un transport muntegrean

2
DISTRIBUIȚI

Ţigările de contrabandă ajung în România din cele mai neaşteptate locuri. Dacă ţigările provenite din Muntenegru sau chiar Bosnia jin ling 2 pHerzegovina nu mai sunt o surpriză, au apărut şi cele provenite tocmai din China. Poliţiştii au oprit pentru un control, astăzi, în jurul orei 10,30, un autoturism care circula pe Calea Aradului din Timişoara. În maşină au fost descoperite, în portbagaj şi pe bancheta din spate mai multe colete împachetate în saci de plastic de culoare neagră. Când le-au deschis au descoperit că înăuntru erau ţigări chinezeşti, marca Jin Ling.


În urma controlului, din maşină au fost scoase 1.500 de pachete de ţigări de contrabandă. Şoferul, M.F.G., de 27 ani, nu a putut prezenta acte de provenienţă a ţigărilor, a căror valoare este de aproximativ 15.000 lei. Bărbatul a fost reţinut, urmând  să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu produse accizabile netimbrate. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.

UPDATE 1 Poliţiştii au reuşit, astăzi, în jurul orei 15,30, să captureze un nou transport de ţigări de contrabandă, de data aceasta maşina fiind interceptată în apropiere de Jebel. În BMW-ul condus de S.A.F., de 25 ani, au fost descoperite peste 2.500 de  pachete de ţigări, mărcile  Marble şi Trokadero, netimbrate,  provenite din Muntenegru. Pe lângă punerea sub acuzare pentru ţigările de contrabandă, şoferul va fi cercetat penal şi pentru că a condus autoturismul având permisul suspendat. De asemenea, suspectul a fost reţinut. Aseară, poliţiştii au capturat, la Lugoj, alte 6.000 de pachete de ţigări marca Marble.

2 COMENTARII

  1. cine vrea sa’i vada mutra domnului bota sa scrie pe google Dragos Bota si ii apare poza lui
    Si publicatio pe toate siturile posibile sa se fereasca lumea de el sau cine il intalneste sal salute foarte frumos.

  2. Referitor la S.Adrian Florin (SAF) din ultima parte a articolului. Stie cineva, cumva, unde lucreaza parintii lui ? Intrebam si eu asa, intr-o doara ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.