Ţigări de contrabandă, sub prune uscate

Ţigări de contrabandă, sub prune uscate

1
DISTRIBUIȚI

Traficanţii de ţigări continuă concursul de ascuns marfa de contrabandă, găsind cele mai neaşteptate variante. De asta s-au convins tigari prunepoliţiştii de la vama Naidăş, ieri, când l-au controlat pe B.


Lucian în vârstă de 58 ani, din Moldova Nouă. Acesta s-a prezentat la intrarea în ţară,  la volanul unui autoturism Dacia Logan. Vameşii şi poliţiştii de frontieră au făcut un control în portbagajul maşinii,unde erau câteva cutii. În aparenţă nimic neobişnuit –  flori şi prune uscate. La un control amănunţit, echipa comuna de control a depistat disimulate în compartimentul dublu al cutiilor 6.720 de tigarete, de provenienţă sârbească.Ţigările mărcile Fast, Winston şi Monus, în valoare totală de 1.680 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Şoferul şi ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au fost amendaţi cu 5.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnule Saptebani pentru activitatea sustinuta de combatere a contrabandei pe care o derulati in Vama Naidas.
    Faceti-va treaba exemplar in continuare, asa cum ne-ati obisnuit si nu luati in seama rautatile, contra cost, ale unora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.