Venită în „judeţul Timişoara”, Elena Udrea şi-a admirat manichiura la discursul lui...

Venită în „judeţul Timişoara”, Elena Udrea şi-a admirat manichiura la discursul lui Boc GALERIE FOTO

3
DISTRIBUIȚI

Premierul Emil Boc şi-a mascat venirea la Timişoara în campania pentru şefia PD-L cu o acţiune guvernamentală – semnarea a două elena udrea unghii 5 pfinanţări europene de către susţinătoarea sa Elena Udrea cu primăria pentru reabilitarea străzii Iancu Văcărescu şi modernizarea Parcului Rozelor. Şeful democrat-liberalilor a profitat de ocazie ca să le spună jurnaliştilor care e diferenţa dintre un trandafir şi trei trandafiri „dacă vrei să cucereşti o femeie îi dai un trandafir şi dacă vrei să te desparţi de ea îi dai trei”. Viceprimarul Adrian Orza, cel care aelena udrea unghii 1 pelena udrea unghii 2 pelena udrea unghii 3 pelena udrea unghii 4 p semnat contractul în locul primarului Gheorghe Ciuhandu, i-a replicat că „Timişoara este plină de trandafiri”.


Întâmplător sau nu, premierul s-a întâlnit cu linia a doua a administraţiei – viceprimarul Orza şi subprefectul Zoltan Marossy. Nici şeful ADR 5 Vest, Sorin Maxim, nu a fost prezent la eveniment.

După banc, premierul a început să vorbească la automat despre fonduri europene, absorbţie, implementare, reforma statului şi munca de negru. Extrem de plictistă, Elena Udrea şi-a admirat îndelung manichiura. Ca să-şi omoare timpul şi-a scos verificat cele două telefoane şi s-a jucat cu inelul. Ministrul Turismului şi Dezvoltării a anunţat că „în judeţul Timişoara vom aloca 100 milioane de euro pentru drumurile judeţene. Sprijinim şi impulsionăm cheltuielile banilor europeni. Avem şi proiecte care vor avea finanţare cu bani de la bugetul naţional. Vorbim de reabilitarea de drumuri judeţene, alimentarea cu apă, construirea de săli de sport şi bazin olimpic, locuinte ANL pentru tineri şi aşteptăm în Timisoara să vindem locuinţe ANL ca să putem construi altele”. Nu este prima gafă a ministrului într-o vizită la Timişoara. Anul trecut a confundat bastionul Theresia cu Castelul Huniazilor.

3 COMENTARII

  1. D-le Bota,te-ai tacanit la cap,este judetul TIMIS,localitatea TIMISOARA.Ca….deh…duduia e BLONDA RAU,dar adevarul este ca ne face cum vrea ea si toti din clica ei…..ca doar sunt oameni de stiinta.VAI DE VIATA NOASTRA.

  2. Ca (virgula) Coana Joitzyca a dat’o in bara (a cata oara) chiar nu mai mira pe nimeni. Pai ea nu a ajuns ministru pentru blonda’i inteligenta ci pentru alte merite. Ciorcovatzu’ stie.
    De fapt, politicimea locala stiind ca Coana Joitzyca o cam da in bara, nici nu s’a prea inghesuit sa apara la semnarea contractelor. Ciuhendu’ (pe’o laba cu Brendu’) a delegat „oroarea” semnarii contractelor, iar mai mult ca prefctului Pacala Abrendului a avut sarcina de partid sa’si curete garaju’ de gunoi. Asa ca Coana Joitzyca si brelocu’ de prim’ministru au avut parte de o primire glaciala, ca sa nu spun inghetata de’a dreptu’.
    Acu’ nici Coana Joitzyca nu prea s’o chinuit ea prea mult si a afisat o tinuta si un look destul de obosit. Unghiile neingrijite si vapsite intr’o culoare maronie ca si resturile unui constipat, radacinile parului nevopsite, sacoul gri arata ca fiind din tergal si cumparat din angrou’ Ioropa. Jalnica aparitie.
    Acu’ e de’nteles. Coana Joitzyca este o persoana foarte delicata si empatica. Iar ea fiind primita, in oras, intr’un mod atat de ostil, ca de moldoveanu’ de Brendu’ cand vrea stie sa fie marlan (iar Coana Joitzyca si trupa sa i’au stricat multe ape), nu a putat sa’si etaleze angelicu’ stailish cu care l’a vrajit pe ciorcovatz. Asa ca intrega intalnire a fost un fiasco. Pacat ca conashu’ Aditza Nechezol Orza nu a venit la intalnire cu trei trandafiri sa’i ofere Coanei Joitzyca.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa trandafiriti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.