Accident de muncă mortal la Continental Anvelope

Accident de muncă mortal la Continental Anvelope

5
DISTRIBUIȚI

Un tragic accident de muncă s-a petrecut, astăzi, la fabrica de anvelope a firmei Continental din zona UMT. Poliţiştii au fost anunţaţi, lacontinental anvelope accident 1 p13,40, că un muncitor, Valeriu Mihailovici, care lucra ca operator vulcanizare a fost grav rănit.


Din primele informaţii a reieşit că o presă la care lucra bărbatul s-a prăbuşit peste acesta, strivindu-i cavitatea toracică. La faţa locului a sosit de urgenţă o ambulanţă, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa. La ora 14,10 au constatat decesul muncitorului.  O echipă formată dintr-un procuror, poliţişti şi specialişti ai Inspectoratului Teritoria de Muncă au început o anchetă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragedia. Vom reveni cu amănunte.

5 COMENTARII

  1. socul e mare . O viata s-a stins , haosul domneste in continuare . Accidentul s-a prelucrat doar in fise, s-a semnat si inrest totul ca inainte . Chiar nimeni nu are datoria sa afle ceea ce se intimpla real , sau mai visam la cazul cand nu o sa mai primeze dpar „binele” unora …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.