Aradul controlează total vămile din vest – chestorul Handra, noul şef al...

Aradul controlează total vămile din vest – chestorul Handra, noul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş

11
DISTRIBUIȚI

Chestorul Ioan Handra, actualul şef al Poliţiei de Frontieră Arad, a fost desemnat, astăzi, câştigătorul concursului pentru ocuparea handra ioanfuncţie de inspector şef al IJPF Timiş. Contracandidatul său a fost a adjunctul numit interimar de la Poliţia de Frontieră Timiş, comisarul Marius Dan Popară. Funcţia de inspector şef al IJPF Timiş a rămas liberă după ce Cornel Iureş a demisionat şi ulterior a fost transferat la DGA, după ce a avut un rol important în succesul operaţiunii DNA din vămile de la graniţa cu Serbia.


La această oră, inspector şef interimar este comisarul şef Zoran Giurcovici, care până la începutul lunii martie a acestui an a fost ataşatul pe Afaceri Interne la Ambasada României de la Belgrad.

Handra conduce Poliţia de Frontieră Arad din 2005 şi în 2010 a fost înaintat la gradul de chestor. A fost şef al Poliţiei de Frontieră Timiş în 2003. Conform ultimei declaraţii de avere are  şase hectare de terenn în localitatea Pilu din judeţul Arad, o casă în Pecica, un apartament în Arad şi două autoturisme – un Mercedes şi un Nissan.  Prin această numire, vămile din Timiş sunt controlate de doi arădeni – chestorul Handra de la Poliţia de Frontieră alăturându-se şefului Vămilor, arădeanul Aurel Mătiuţ. În următoarel zile, Handra va primi ordinul de numire în noua funcţie de la Timiş.

11 COMENTARII

  1. of, of, asa canta ospatarul ala din arad! stiti voi care! il doare-n falca….
    baieti, vestea proasta este ca fulgerul, de data asta, va lovi in acelasi loc!
    stiti voi, fal, fal,fal…. hai … mare, albastru, cu alb… gratis la combinatie cu microbuz …
    hai, ne mai ” vedem”!

  2. Te-ai scapat pe tine si ne-ai aratat cum il pupi in dos pe iures, boule! Un spagar ca toti cei din jurul barbosului cj-ist. Nu ca ai fi singurul asa zis ziarist care se mudareste pe bot…

  3. Mai sa fie dar ce se va ontampla cu dragul de giurcovici, el specialistul in manageriat , el comandantul , el care a lucrat … ani in batalioane graniceresti la puncte de comanda, el ce va face?
    Sper sa i se ofere sansa de a arata ca este tare si mare (piticania drxxxxx)la vreun sector !!P.S Este o mare nulitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.