Camioanele familiei Bojin lucrează pentru firme care au legături cu Apele Române

Camioanele familiei Bojin lucrează pentru firme care au legături cu Apele Române

8
DISTRIBUIȚI

Şeful PSD Timiş, Titu Bojin, a reuşit performanţa ca ani de zile să facă în faţa electoratului un exerciţiu de echilibristică politică greu titu bojin psd 1 pde egalat – dimineaţa şef la Direcţia Apelor Banat, aplicând politica guvernamentală a guvernului Boc, după amiaza la partid ca să-i combată cu poporul nemulţumit pe portocalii de la putere. Nu ar fi reuşit acest lucru dacă n-ar fi avut susţinerea şefului democrat-liberalilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, care a invocat codul portocaliu de pe râuri ca să-l menţină pe tehnicianul Bojin în funcţie.


Funcţia de la DAB nu este una de neglijat, având în vedere bugetele enorme care sunt administrate de aceasta şi posibilităţile de racordare la banii publici. Nu direct, ci prin intermediul firmelor câştigătoare ale contractelor de milioane de euro sau care au în exploatare balastiere, care sunt verificate tot de cei de la Apele Române. Mai exact, cele 2o de camioane ale firmelor controlate de familia Bojin au asigurat şi asigură transportul de piatră sau alte materiale pentru unii dintre câştigătorii licitaţiilor de la direcţia pe care o conduce, clienţi fiind atât firme portocalii, cât şi roşii. Şi nu este de ici de colo, să ai front de lucru în plină criză şi să-ţi vină şi banii la timp. Contactat de PRESSALERT.ro, Titu Bojin a susţinut că „nu cred că este vreo incompatibilitate pentru că firmele familiei nu au contracte directe cu Direcţia Apelor Banat. Nu există nici contracte de subantrepriză. Nu ştiu exact cu cine, probabil că sunt contracte de prestări de servicii. Poate să fie pentru firme care lucrează la drumuri sau la altele. Nu văd nici un conflict de interese”.

8 COMENTARII

  1. Crezi ca degeaba sunt prieteni?!. Dupa ce unul a deschis cariera celalalt si-a luat masini si unde sa transporte daca nu-i dadea si lucrari si uite asa …… povestea merge mai departe.

  2. Maruntel baiatul asta neaٰ Gelu. Exista o alta firma priceputa in aerogari si Palate de Ape din satul cu ministrii care rade tot in zona. Acolo sa vezi prietenie si intelegere.

  3. Criza e pentru prostime! Ni s-au redus salariile dar nu ne putem atinge de datoriile domnului Milutinovici ca e pe bune cu Monica Lewinsky – Gabita sugativa prin batista de la Finante.

  4. E prea ocupata sa-si termine casa. Sa punem cu totii umarul dupa exemplul dat de familia Milutinovici care a contribuit dupa umilele posibilitati la ridicarea lacasului de odihna si vesnica spagareala.

  5. Sunteti rai. Casa de care vorbiti nu se poate numi nici macar cocioaba. La cat a muls de pe noi putea sa cumpere si cladirea Comitetului Central si Palatul Apelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.