CJ Timiş, încă o licitaţie pentru spaţiile de la Bastion

CJ Timiş, încă o licitaţie pentru spaţiile de la Bastion

1
DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş a anunţat, astăzi, că organizează o nouă licitaţie pentru spaţiile încă neocupate de la Bastionul Theresia, care bastion 5a fost refăcut cu o finanţare europeană. Până acum, licitaţiile organizate nu au fost lipsite de situaţii cu cântec.


Astfel, la prima licitaţie, două dintre spaţii au fost câştigate de firme controlate de acelaşi personaj, Rain Viţan Andrei, cunoscut ca “nea Andrei”, proprietarul de la Club 21 din centrul Timişoarei. Întâmplător, în una dintre proprietăţile sale chiriaş este Alain Rus, consilierul personal al preşedintelui CJ Timiş.

Toţi cei interesaţi pot achiziţiona caietele de sarcini de la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Palatul Administrativ – Corp Anexă, biroul E08. Depunerea ofertelor se poate face până în 22 iunie, ora 12.00. Şedinţa publică de deschidere a ofertelor va avea loc în 23 iunie, ora 12.00, la sediul CJ Timiş, la ora 13.00.

1 COMENTARIU

  1. Unul dintre spatii este deja acontat de Chera Duduca prin intermediari. Vazand ca Brendu’ nu prea mai percuteaza, motivele fiind multe, printre altele: varsta, stresu’, indeplinirea obligatiilor casnice (mai ales cele de bunic, si cu asta nu’i de glumit, va spune o persoana care a trecut prin asta); Chera Duduca s’a reorientat si spre alte zari, astfel ca urmatoru’ pe lista Pitzyponcu’ Brutus Gastricus a fost suspus unui intens tir al acesteia. Ce sa’i faci, daca e tradare macar sa fie pana la capat. Asa cum Andronache Tuzluc a ramas de bujbee, asa si Brendu’ se pare ca va avea aceeasi soarta. Conashule, nu te enerva. E’n firea lucrurilor sa se’ntample asa. Cum si tu ai tradat, la randu’ vei fi tradat.
    Dar sa revenim. Pentru ca Chera Duduca usor a schimbat macazu’, este in carti pentru primirea unui spatiu generos la Bastion, unde sa vanda ace, brice si carice pe post de produse culturale, sa aiba si gura ei sa manance ceva, de pe urma unei afaceri cinstite. Chiria oricum va fi mica, dar nu va fi platita, contractu’ urmand a fi reziliat dar scoaterea din spatiu urmand a se face la sfantu’ asteapta. Adeca doar cand o pleca portocalii de la putere. Asta doar in cazu’ in care Chera Duduca nu se combina si cu administratoru’ de la Bastion, baiat finutz, tanar si potent, care in schimbu’ atentiei acesteia poate sa inchida ochii si sa nu puna lacatu’ pe afacere.
    Metoda rezilierii contractului si functionarea chiriasului, in spatiile cejete, functioneaza in multe din spatiile publice pastorite de Brendu’. Doar nu era sa traiasca din cei 1800 de ioroi obtinuti de (P)Ornella Design. Aia era mizilic, grosi si mosi, blablabla.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa inchiriati bineeeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.