Cum au pus umărul şefii din CJT să fie clubul Zambara centru...

Cum au pus umărul şefii din CJT să fie clubul Zambara centru de „pregătire” pentru tineret

6
DISTRIBUIȚI

După ce au apărut informaţii în presă legate de faptul că sunt incălcate prevederile de finanţare din fonduri europene a Bastionul bastion 5Theresia din Timişoara prin funcţionarea, în continuare, a clubului Zambara, deşi spaţiile trebuie folosite doar în scopuri exclusiv culturale, imediat a început operaţiunea de „cosmetizare”. Sprijinul, eficient, dar discret, pe care patronul „centrului de pregătire pentru tineret Zambara”, Dorin Epure, îl are din partea preşedintelui CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc s-a făcut simţit imediat. Peste noapte între „centrul de pregătire”, adăpostit în partea de bastion administrată de consiliul judeţean, şi Casa Studenţilor din Timişoara, condusă acum de pedelista Anca Corescu, fiica şefei de la ITM, a apărut un contract de colaborare.


Un rol important l-a avut consilierul personal al lui Ostaficiuc , Alain Rus, numele acestuia apărând legat şi de un alt câştigător al licitaţiilor de la Bastion, în casa căruia este chiriaş. Prin această manevră, practic s-a încercat să se dea aparenţa că spaţiul folosit este destinat pregătirii tinerilor, iar activitatea de club este una secundară, care ar asigura fondurile necesare funcţionării. Anca Corescu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am semnat acordul acum o lună şi este valabil până la sfârşitul anului. Am fost sunată de o veche cunoştinţă, cu care am fost colegă de liceu şi care lucrează acolo.  Nu mă interesează ce substraturi sunt acolo. Degeaba am spaţiu la casa studenţilor, dacă nu am lumini, sunet. Acolo vom organiza concerte, expoziţii, lansări de carte. Până acum, nu am avut nici o acţiune la Zambara pentru că nu am avut acţiuni care să se preteze la spaţiul respectiv. Absolut deloc nu am vorbit cu domnul Ostaficiuc pe această temă”. În cazul în care se constată că au fost încălcate prevederile contractului de finanţare europeană există riscul ca să se ceară returnarea tuturor fondurilor primite pentru proiectul respectiv.

6 COMENTARII

  1. Acu’ io nu cred ca Ancutza are partipriuri cu Brendu’. Mai ales ca fica vecinutzei mele din Mehala, este pe un palier unde Brendu’ nu prea mai are acces de cand la menester este Dani Erlenmayer Funie(de spanzurat)riu, apropiat (gurile rele, zic ca prea …) al Coanei Joitzyca.
    Mai degraba, cred ca Dorinel Tanchistu’ pe vremea cand era ma june el si mai juna ea (vecina, nu altcineva), …, l’o ajutat prin primarie si cum Tanchistu’ este un om galant, vecina CoCo o zis ca un ajutor dat la nevoie se cunoaste. Mai ales, ca spatiu’ se preteaza si la actiuni bisericesti, lumini are, instalatie de fum asisderea, doua animatoare mai despuiate si cu cornitze rosi, mai o dara de triplu sec pe bar si data foc si ai de’a gata vizinea apocaliptica a iadului, sa vaza enoriasii cum este in iad si sa nu pice in pacat.
    Radem, glumim, dar pe urma … mai si platim. Problema va fi in acelasi mod ca si jmecheria Iancului. Vine Coana Ioropa si intreaba, Beeei, conashule Brendule, haaooleooo, mancatzaass! Ce’ai fecut cu fondurile lu’ je? Pai, tu trebuia sa faci cultura, esclusiv, si tu faci paranghelii si pui in scena viziuni apocaliptice? Ia da tu banii inapoi si atuci poti sa faci ce vrei.
    Nici asta n’ar fi o problema, daca Brendu’, Pitzyponcu’ Gastric si Alen Tricou’Ud Rus ar da banii din buzujebu’ propriu, ala garnisit din cartile de vizita tiparite la (P)Ornella Design, langoasele Pitzyponcu’lui Gastric sau din vanzarea tricourilor ude cu Olimpiada de la „Sydnei”. Dar banii vor trebui dati inapoi din bongetu’ cejete, adica din impozitele si taxele „idiotilor si fraierilor” (dixit Brendu).
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa culturalizati bineeeeee.

  2. Mari magarii se petrec si se vor urma, in cadul acestui momument istoric.
    Ma gandeam, cine va raspunde, cand peste catva timp toate zidurile din jurul Zambarei vor fi urinate? Sau dl epure da cu bidineaua in fiecare dimineata:))? Il ajuta dsoara Anca? Halal ocupatii au unii….

  3. Cata agitatie pentru ceva ce nu s-a intamplat! Iar faceti publicitate gratuita la Zambara? :)):)):)) Alain ce a mai facut de data asta? In atricol se zice ca ar fi avut o implicatie! CARE??? Si Coreasca a mica….fata desteapta! Nu a facut nimic pana acum…..si daca nu exista actiuni acolo, nu inteleg de ce atata zarva!!! Ehh…mare treaba: un patreneriat :))

  4. Alain nu a facut nimic…rau! A dus doar propozitia magica, dintr-un birou de la CJT si pana la Casa Studentilor. Si, ca sa nu se piarda, nu a mers singur la intalnire, ci cu duduca Mirela. Nu aia de la AIT, ci de la CJT! Curat-murdar!!
    Alain e baiat bun, cand tace si nu vorbeste. Cu scrisul, mai greu. Cred ca cel mai priceput era la lipit afise electorale. Are experienta, inca de pe vremea lui Borza. Stie si Alain ca pe ale lui Ostaficiuc a refuzat sa le lipeasca, urland in gura mare ca…pe ale idiotului asta, nu pun mana!
    Idiotul era unul cu barba si e sef la CJT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.