Doi contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant

Doi contrabandişti de ţigări, prinşi în flagrant

5
DISTRIBUIȚI

Doi contrabandişti de ţigări au fost prinşi în flagrant de poliţiştii de frontieră în timp ce treceau peste fâşia verde cu tutun adus din caras capturaSerbia. În urma unor informaţii obţinute, agenţii de la Poliţia de Frontieră Caraş Severin au supravegheat, duminică seara, graniţa în zona localităţii Socol.


La un moment dat, au observat doi bărbaţi care se deplasau dinspre localitatea Socol spre linia de frontieră. După aproximativ zece minute, aceştia s-au întors fiecare având asupra sa doua sacoşe mari. Persoanele au fost somate verbal de către politiştii de frontieră şi retinute dupa cativa metri. Dupa cercetarea zonei respective, au fost descoperite, pe malul râului Nera, încă doua colete voluminoase. În bagajele celor doi suspecţi, identificaţi ca fiind R. Darian, de 26 ani si I. Rada, de 43 ani, au fost găsite 6.300 de pachete de ţigări marca Marble, în valoare de 50.400 lei. Ţigările de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

5 COMENTARII

  1. Stim cu totii ca sunt oamenii primarului din Socol, care la randu-i face parte din famiglia Omer-puscaria-pdl,fost Omer-contrabandist-psd care, la randu-i e infractor cu acte aproape in regula (traiasca pdl-ul) din clanul ”incoruptibilului” si prea ”curatului” pdl-ist zonal Frunzafofarlica, tatal contrabandistilor,infractorilor (si,normal, drumarilor) din caras. Ei bine, toata lumea vede jaful care-l fac pdl-eii si in special cei doi primari (Socol si Pojejena)sub obladuirea primului secretar pdl numai cei subordonati lui baselu se fac ca ploua, uitandu-se si latrand luuuuung, a paguba (a noastra, a prostimii) la luna…

  2. Cred ca tot Saptebani este sef la Caras.
    Si asta se vede de la o posta.
    A prins Saptebani in doua luni, atatia contrabandisti cati n-au prins altii in 10 ani.
    Felicitari.
    Speram sa ajungeti inspector sef.

  3. Cred ca tot Saptebani este sef la Caras.
    Si asta se vede de la o posta.
    A prins Saptebani in doua luni, atatia contrabandisti cati n-au prins altii in 10 ani.
    Felicitari.
    Speram sa ajungeti inspector sef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.