Fostul prefect Drăgănescu, „lipitoare” la masa lui Crin Antonescu UPDATE 1 Cine-i...

Fostul prefect Drăgănescu, „lipitoare” la masa lui Crin Antonescu UPDATE 1 Cine-i decide întoarcerea în PNL

4
DISTRIBUIȚI

Apariţie surpriză , astăzi, la prânzul pe care liberalii l-au luat alături de preşedintele partidului Crin Antonescu,în centrul crin draganescu 1 pcrin draganescu 2 pTimişoarei pe terasa lui „Nea Andrei”, proaspăt deţinător de spaţii în bastionul Theresia. Cu puţin timp înainte de sosirea lui Antonescu şi a şefului PNL Timiş, Nicolae Robu, a apărut „întâmplător” şi fostul prefect şi fost liberal Ovidiu Drăgănescu. Acesta s-a salutat cu foştii colegi de partid şi s-a „lipit” lângă Dan Radu Ruşanu. S-a aşezat la colţul mesei pe un scaun, dar nu a avut parte şi de un tacâm.


Când a venit Crin Antonescu, Drăgănescu s-a salutat cu acesta şi s-au întreţinut minute bune, alături de rectorul Robu. Discuţia a continuat şi la masă, cei doi râzând cu poftă de cele povestite. Cu mâna sprijinită pe spătarul scaunului lui Dan Ioan Ruşanu, Drăgănescu a stat pe tot parcursul sejurului gastronomic al liderului PNL. Apariţia lui Drăgănescu la masa liberalilor nu a fost gustată de mulţi dintre cei prezenţi, aceştia aducându-şi aminte de legăturile sale mai mult decât strânse cu democrat-liberalii pe vremea când era prefect şi când a fost cel care a dat undă verde operaţiunii terenuri pentru Mercedes a controversatului Nicolae Mann. „Este prietenul vostru” i-a reproşat Viorel Coifan lui Ruşanu mai în glumă, mai în serios.  Unul dintre liderii liberali a susţinut că ” a apărut ca pătrunjelul la noi la masă. Nu s-a vorbit până acum de vreo revenire a lui Drăgănescu în partid”.

UPDATE 1 Crin Antonescu a declara, ulterior, că „nu am fost informat că ar exista vreo dorinţa de revenire a domnului Drăgăsescu, Revenirea în partid o decide organizaţia judeţeană pentru că, sigur, am şi eu istoria şi părerea mea legată de Ovidiu Drăgănescu, dar nu cu mine şi-a tărit, ca să spun aşa, cea mai mare parte din viaşa politică”. Cât despre discuţia extrem de relaxată cu fostul coleg de partid, liderul PNL a explicat că „mă pregătesc să fiu preşedintele tuturor românilor”.

4 COMENTARII

  1. Sa facem un scurt exercitiu de memorie: Draganescu a fost la un pas sa intre in PDL, la apusul guvernarii liberale. A fost votat chiar si in BPJ, doar ca la Bucuresti a luat…PAS! Anul acesta, dupa mai multe discutii cu Ostaficiuc, marele Draganescu a acceptat sa candideze pentru Primaria Timisoara din partea PDL. Intelegerea a cazut, de aceasta data, din pricina lui DOV, care a renuntat de teama sa nu ramana in opozitie alaturi de PDL. Acum ii linge din nou in dos pe liberali, fiind cel mai mai practicant de curling din Banat!

  2. Vidutzu (asa cum este alintat de unii pretenari) este un politician care se poate reinventa. Ca mai face uneori comicarii si giumbuslucuri, sau ca pica de fazan cand pretenari ziaristi il duc in gura lupului si’l fac sa scoata banutzii (munciti cu greu) de la tescherea pentru a omagia obiceiu’ fanariot de a’si cumpara fonctia de prefect.
    Vidu este un om al extremelor. Pentru cunoscatori, ceea ce a facut astazi nu este de mirare.
    Mi’amintesc cum prin august ’90, Vidu a intrat imtempestiv pe terasa la COS (Casa Oamenilor de Stiinta) sa ne anunte cu mandrie nedisimulata ca Sadam a invadat Kuweitu’. Si era el tare fericit ca americanii au luat papara si ca o sa vedem noi ce o sa io traga Sadam la Unq SAM.
    Dupa ceva Ani, l’am reintalnit pe ipochimen la sedinta de alegeri la penele, unde era sluga lu’ Coifan si ii aranja apele acestuia. Faine alegeri, chiar si omu’ de la sonorizare era pus de Vidu. Cand vorbeau oamenii lu’ Vio, sonorizarea mergea ca unsa, cand vorbeau adversarii lui Vio, incepeau baraiturile si microfoniile. Ce mai, a condus magistral sedinta si asa a ajuns Vio Coifan prezident la penele. Dupa aia a ajuns la Bucale si ca orice sluga ajunsa, a inceput sa sape la temelia mentorului. Dar metehnele nu si le’a schimbat, doar stapanu’. La Bucale a inceput sa care geanta lu’ Stoica si uite cum a juns la Comisia de Aparare si monitoriza progresele facute pentru a intra in Na’to(lanit’o destul, las’ ca au avut grija dup’aia sa ne tolaneasca licuriciu’ si am supt’o, mai ales ciorcovatzu’ – cred ca d’aia nu vrea sa se’ntalneasca ciorcovatzu’ cu Obama, va da’ti seama ca daca licuriciu o are neagra, lunga si groasa ca’n filme, ciorcovatzu’ a cam pus’o).
    Mare schimbare la Vidu, de la antiamercicanu’ de la COS la prolicuriciu’ actual.
    Oricum, un tradator oricand este bun la casa omului.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa licuriti bineeeee.

  3. este un articol plin de minciuni, insinuari si marlanii, sfecifice lui d. bota, care insista cu aceleasi dezinformari gen terenuri pt mercedes, apropieri de pdl etc. pana una alta, draganescu e singurul individ de care am auzit sa refuze un post de deputat 100% eligibil in toamna lui 2008, preferand sa ramana apolitic, decat sa fie considerat traseist. 2, draganescu poate fi acasa la el in pnl oricand, deoarece se numara printre fondatorii acestui partid (la inceputul anilor ’90), in timp ce toti cei de la masa, habar nu aveau ce e acest partid, inclusiv cei de la bucuresti.
    din pacate, in romania demonii nu ies din porci, chiar daca acestia au luat-o demult la vale de nebuni ce sunt!

  4. Trebuie sa fim corecti cu istoria: Draganescu nu a refuzat niciun colegiu de deputat, de teama sa nu fie acuzat de traseism politic. Pur si simplu, PDL, partidul care i-a propus schema, s-a razgandit, lasandu-l pe DOV cu tot cu X5 in offside si cu ochii in soare la dsoara Arabela. Asta e adevarul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.