IGPF a găsit o metodă discretă să-l „taie” pe Şaptebani de la...

IGPF a găsit o metodă discretă să-l „taie” pe Şaptebani de la şefia Poliţiei de Frontieră Caraş Severin

20
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a făcut, în sfârşit, primul gest pentru îndepărtarea din fruntea IJPF Caraş Severin a saptebani cristinelsubcomisarului Cristinel Şaptebani – a scos la concurs postul de inspector şef. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că numele lui Şaptebani, pe care conducerea Poliţiei de Frontieră l-a numit şef interimar la Caraş Severin după tsunami-ul antişpagă al DNA, apare în dosarul Moraviţa.


La vremea respectivă, subcomisarul Şaptebani a fost şeful sectorului Moraviţa şi la dosar există pe lângă alte probe strânse de investigatorii DGA şi declaraţiile unor poliţişti de frontieră că i-au dat o parte din banii obţinuţi ca şpagă de la contrabandiştii de ţigări. Ministrul de Interne a promis de două ori că se vor lua măsuri în cazul incredibilei situaţii de la Caraş Severin, dar, până astăzi, nu s-a întâmplat nimic. Deşi Şaptebani a fost numit interimar pentru şase luni, IGPF a decis să-i scurteze perioada de conducere în fruntea IJPF Caraş Severin. În urmă cu puţin timp, pe site-ul Poliţiei de Frontieră a apărut anunţ prin care se anunţă scoaterea la concurs a funcţiei de inspector şef , concursul fiind stabilit în 4 iulie a.c.

20 COMENTARII

  1. Domnule Saptebani va dorin succes la examen.
    S-a simtit un suflu nou la Oravita in perioada cand ne-ati condus.
    Felicitari pentru rezultatele notabile obtinute.

  2. Saptebani este supranumit in pfr si micul tarsanaoaga dupa numele ilustrului sau mentor care a avut un rol decisiv in procesul de profesionalizare a politiei prin infuzia cu sange proaspat necontaminat de scolile cazone ale MAI. Succes Saptebani in noua functie oricare ar fi vama la care vei fi condamnat sa iti executi misiunea

  3. fac pariu cu igas ca saptebani stie sau nu carte tot el va castiga examenul desi brasoveanu (adjunctul) ii taie fata lui saptebani la toate probele de la o posta.
    Succes frate saptebani dar sa sti ca nici dorul nu o sa -til duca prea multa lume (decat pupcuristi)

  4. Va concura si va cistiga ! E omul care trebuie ! A mai lucrat la Naidas prin 2000 si s-a descuract F.B.. A plecat la Timisara unde s-a maritat cu mis vama Moravita Neta si o tine tot intr-o ascensiune de atunci !

  5. VA SALUT PE TOTI CEI CARE SCRIETI VRUTE SI NEVRUTE!

    DAR SA STITI CA DOMNUL SUBCOMISAR ARE STUDIILE NECESARE , FACUTE LA TIMP ATENTIE NU CA ALTII BY EMAIL, ARE CULTURA GENERALA NU CA ALTII, ESTE POLIGLOT NU CA ALTII DECAT LIMBA MATERNA SI ACEEA CU GRESELI SI NU IN ULTIMUL RAND ESTE CU FRICA DE DUMNEZEU.

    ACUM DACA VOI CREDETI CA PUTETI SA IL JUDECATI, SA O FACETI!, DAR CU FRICA DE DUMNEZEU SI UITATI/VA VA ROG DESEORI IN OGLINDA.
    VA ROG SA STUDIATI ATENT C.V., SA VEDETI CAT A STUDIAT ,UNDE A STUDIAT, CE A STUDIAT IN TIMP CE ALTII DADEAU CORIGENTA CA ULTERIOR SA AJUNGA IN HAINELE STATULUI.

    DOMNILOR SI DOAMNELOR, VA ROG SA VA PASTRATI DEMNITATTEA SI SA LASATI FAMILIA, REALIZARILE LUI PENTRU BUCURIA FAMILIEI SALE SI NICI DECUM PENTRU COMENTARII RAUTACIOASE, CARE NU IL AFECTEAZA DIRECT NUMAI PE EL.

    APTITUDINILE SALE MANAGERIALE AU FOST VERIFICATE, MONITORIZATE DE/A LUNGUL ANILOR, DACA ERA INVERS ACEST MARE OFITER NU MAI ERA DEMULT IN ACTIVITATE.

    CAT DESPRE VECINI SA NU UITE CA SUNT VECINI SI ETIMOLOGIA CUVANTULUI SPUNE ALTCEVA.

    CAM ATAT…, IMI CER SCUZE DACA NU SUNT PE PLACUL TUTUROE DAR NU UIATI E USOR SA DOBORI UN OM DUPA CE ANI LA RAND S/A INTRECUT PE SINE PENTRU A VA FI UN BUN EXEMPLU DE URMAT.

    VA DORESC MULTA SANATATE LA TOTI SI SA DEA DUMNEZEU SA AUZIM NUMAI DE BINE!

  6. sORINACIO !Asa e ai dreptate ! Are toate calitatile si mai mult decit atit. Ie poliglot ; Stie mehedinteana si putin banateneste ! A fost atent monitorizat si a monitorizat de aceea nu l-a luat DGA-ul ! E un tip calculat ca nu avea ce are ! X5-E Classe-Audi etc! Sorinacio ai dreptate e cu frica de Dumnezeu de aceea s-a dus la Mormantul Sfant la Ierusalim ( oare cu cine) ! Asa ca nu-i mai lua apararea ca se stie ce calitati are si ca aceste calitati numai el le poate avea !

  7. Lasati-l domnilor sa-si faca treaba . Chiar este un om care promite . Nu vedeti ca de cand este la conducerea IJPF au aparut anumite rezultate ? Chiar nu se vede ? domnule dragos bota cine te plateste sa-l denigrezi pe acest om ? Sa-ti fie rusine , gunoiule ! Oricum , Domnule Saptebani bafta la examen ! Poate daca veti ramane la conducerea IJPF se va intra in normalitate , si se va mai eradica coruptia din vama Naidas .

  8. ………., INSEMNA CA NU AI CITIT TOT COMENTARIUL MEU ANTERIOR,

    TE ROG SA TE PRIVESTI MAI CU ATENTIE IN OGLINDA, IAR DESPRE LIMBILE STRAINE, STAI LINISTIT CA ESTE SI CONFIRMAT STANDARDIZAT DACA STII CE INSEAMNA.

    CAT DESPRE CUM ISI PETRECE CONCEDIUL NU ESTE PROBLEMA NIMANUI.

    ITI DORESC SA FII SANATOS SI SA MERGI SI TU UNDE DORESTI.

    ASTEPT CU DRAG SA IMI LASI UN NR DE TEL SA NE VEDEM SI SA POVESTIM MAI MULTE PE ACEASTA TEMA DACA CREZI CA AI ARGUMENTE SERIOASE.

    EU TOTUSI CRED CA O FACI NUMAI DIN REA VOINTA SI ……………CE MAI VREI TU.
    IN INCHEIERE AMINTESC PENTRU TOTI CEI CARE CITESC ACESTE COMENATRII CA ACEST OFITER ESTE PROFESIONIST SI ROMANIA VA AVEA DE CASTIGAT , FIIND UN EXEMPLU DE URMAT PENTRU CEI CARE VOR SA ISI FACA DATORIA FATA DE TARA, CONFORM JURAMANTULUI DEPUS.

    VA SALUT SI VA DORESC MULTA SANATATE LA TOTI CITITORII DE BUNA SAU DE REA CREDINTA.

  9. Imi pare rau ca nu putem dialoga serios .
    ASTA este……., DACA PUTETI SA IMI SPUNETI va rog CAT DE INDREPTATITI SUNTETI SA JIGNITI OAMENII.

    VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT, VA SPUN CA SUNT IN MASURA SA JUSTIFIC CE AM SCRIS IN COMENTARIILE ANTERIOARE, IAR DUPA CUM VEDETI AM FOLOSIT ARGUMENTE SOLIDE CE S/AU DERULAT DE/A LUNGUL ANILOR, CARE FAC TRIMITERE LA FORMAREA UNUI OFITER SI NICI DECUM DE ALTCEVA .

    SUCCES LA EXAMEN SI SA REUSEASCA CEL MAI PREGATIT.
    VA SALUT PE TOTI SI SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA AUZIM DE BN.

  10. Succes Cristinele !Sa te ajute Dumnezeu la examen ca dusmani si prieteni sunt peste tot !Sunt mandru de politia de frontiera , de armata, de politie, de jandarmi pentru ca numai ei stiu ne veheaza nu LASII care dau fonduri numai la culoarea potocalie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.