Plantaţii de cannabis, descoperite în Timiş. Ce au capturat ofiţerii de la...

Plantaţii de cannabis, descoperite în Timiş. Ce au capturat ofiţerii de la Antidrog

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii antidrog de la „Crimă Organizată” au descins, în această dimineaţă, în mai multe locaţii din Timiş, după ce au adunat informaţii cannabisdespre membrii unei reţele specializate în producerea şi distribuirea de cannabis. În timpul operaţiunii desfăşurată în mai multe etape, cei de la Antidrog sub coordonarea procurorului DIICOT au descoperit două plantaţii de „iarbă”. Acestea au fost amenajate în locuinţă sau în anexele caselor. Plantele erau crecute în condiţii optime – cu sisteme de umidificare, termostate, instalaţii de încălzire.


În una dintre locaţii, au fost descoperite aproximativ două kilograme de „iarbă” gata uscată. În altă locuinţă, poliţiştii de la antidrog au descoperit câteva zeci de plante puse la crescut. Până la această oră, anchetatorii au reţinut pentru audieri patru suspecţi. Ancheta este în plină desfăşurare. Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii au identificat şi reţinut pentru cercetări patru membrii ai reţelei de producere şi distribuţie de droguri de risc – M.G. de 35 ani , P. L. de 26 ani, G.M. de 30 ani şi H.S. de 31 de ani . M. G. a fost surprins în timp ce deplasa la o tranzacţie de droguri, ocazie cu care intenţiona să distribuie aproximativ 25 grame marijuana pe care le avea asupra sa. Ulterior, în urma percheziţiei efectuate la locuinţa sa au fost descoperite aproximativ 50 de plante de cannabis în diverse stadii de vegetaţie. De asemenea, la locuinţa lui G. M. au fost găsite aproximativ 1,7 kg de plante mărunţite de cannabis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.