Şoferul bodyguard al primarului Ciuhandu a agresat un cameraman de la Realitatea...

Şoferul bodyguard al primarului Ciuhandu a agresat un cameraman de la Realitatea TV

9
DISTRIBUIȚI

Un cameraman de la Realitatea TV a fost agresat, astăzi, în faţa sediului PNŢCD Timiş din Piaţa Libertăţii de şoferul primarului agresor soferu lu ciuhanduGheorghe Ciuhandu. Vasile Paraschiv, devenit celebru pentru că-l plimbă cu maşina pe Ciuhandu şi-l păzeşte cu pistolul la cingătoare, a parcat maşina municipalităţii ilegal, aşteptându-l pe primar să iasă de la conferinţa de presă. Volkswagen-ul Passat a blocat o bandă de circulaţie în faţa sediului PNŢCD pentru că nu a mai găsit loc de parcare.


În timp ce şoferii erau obligaţi să se înghesuie pe o singură bandă, şoferul primarului stătea pe trotuar fără nici un fel de grijă. Cameramanul Silviu Chereş de la Realitatea TV a filmat maşina parcată neregulamentar, fapt ce a stârnit nervozitatea şoferului.  „Când filmam, îmi spunea să am grijă să nu mă împiedic, să nu scap camera. Când am terminat de filmat maşina l-am întrebat dacă are vreo problemă. A venit spre mine şi a lovit camera. M-a lovit peste faţă şi a început să tragă de mine. Incidentul a fost văzut şi de oamenii care treceau pe stradă şi care au început să strige să mă mă lase în pace”, a declarata, pentru PRESSALERT.ro, Silviu Chereş . Primarul Gheorghe Ciuhandu a zâmbit când a văzut imaginile cu agresarea cameramanului, susţinând că nu ştie exact ce s-a întâmplat şi trebuie să se edifice cu ce s-a întâmplat. „E la limita decenţei”, a comentat Ciuhandu situaţia, cerându-i cameramanului să depună o plângere la Primăria Timişoara. Silviu Chereş va depune o sesizare atât la primărie, cât şi la Poliţie.

9 COMENTARII

  1. Raspunsu’ Ciuhendului poate sa fac aparte din categoria bancului „Doi barbosi crosetau apa minerala. O cioara trece p’acolo si’i intreaba: Cat e tarifu’, fetelor?”
    Beeei, Ciuhendu’le! Dupa ce ca cade cladirea pe tine, aia in care’ti tii conferintele de presa. Desi, sinceeer? Io in locu’ ziaristilor nu te’as mai frecventa. Pe caldura asta si cu barba? Cred ca mirosi ingrozitor!!! Ca d’aia si soferu’ nu sta in masina cand o parcheaza, ca sa se detoxifice. Tu chiar nu ai mila fata de bietu’ om. Era cam galben sireacu’. Cred ca d’aia l’a si agresat pe jurnalist. Transpiratia lu’ matale si cu feromonii aferenti, l’a atacat pe sofer la lingurica si la caracteru’ sensibilos, astfel ca organismu’ lu ‘ soferu’ ca sa se apere a secretat mai mult testosteron, astfel ca i’a casunat pa camera lu’ cameramanu’ lu’ vantu’, pardon ghita (adeca tizu’ lu’ mata).
    Ca bine’ti zicea conitza obarsanu’ sa te mai duci sa te speli. Cred ca si pentru ea e un chin, atunci cand merge la sedintele de consiliu local. Si acolo e aer conditionat, ca de n’ar fi aer, ar fi vai s’amar de conseleri. Ar crapa pe capete. Ar trebui sa facem alegeri locale tot la doua luni. N’are Timisoara votanti, cati conseleri poti tu sa’i toxifici.
    Oricum, inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa toxificati bineeeee.

  2. Mie mi se pare ca dincolo de spectaculozitatea situatiei trebuie subliniate doua aspecte. Primul: ce cauta primarul la sedinta de partid cu masina de serviciu si cu sofer angajat de primarie. Doi: multa lume sustine ca soferul primarului parcheaza acolo de obicei, adica nu a fost o exceptie … seful lui ce zice?

  3. @abur si vis
    Sa intelegem ca si pe tine te’a entoxicat mirificu’ si feromonicul Ciuhendu.
    Pacat de tine. Te compatimesc de p’acuma.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa entoxicati bineeee.

  4. @Cezara
    Gudpoint. Felicitari. Adeca ai nimerit exact esentialu’, scapat din vedere de foaaaarte multa lume.
    De fapt, in Romania (pseudo)oamenii politici s’au obisnuit sa nu mai dea socoteala incat confunda cestiunile private cu cele de serviciu. Unii demnitari isi folosesc soferii pe post de bone, beibisiter, achitator de facturi, taxe si impozite, aprovizionator al frigiderului si alte cele. Te miri cat de prolifici pot fi uni. Asa ca nu mai mira ca Ciuhendu’ in loc sa faca o plimbare pe jos, de la Premaria Noua pana la Premaria Veche, a preferat sa polueze orasu’ nost cel plin de flori si trandafiri (?!).

    @abur si vis
    Sa stii ca idiot i se spune si unia care are foarte multe idei. Ai grija cand vrei sa injuri sau sa jignesti pe cineva. Poate reusesti dn greseala sa’l complimentezi. Je stiindu’se ca fiind un individ cu multe idei, afla ca nu ai reusit sa ma jignesti. Iti multumesc.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa plimbariti bineeeeee.

  5. bravo abur si vis , ca i-ai zis-o lu pletosu jegos si batran !
    sa nu se ieie de ai nosti, ca i-o tragem de nu se viede.
    iar bodygardu trebuia sa-i rupa ghintzii lu obraznicu ala de zearist ca prea sa baga ashtia in tate.

  6. Indiferent de parerile tuturor, acest cocalar nu va suporta consecinte. Nimeni nu-i va face nimic pentru aceste apucaturi. Omul e licentiat in psihologie, cu pregatire in arte martiale, diplome obtinute pe baza de smecher si e mult prea infipt ca sa raspunda pentru faptele sale. e un nimeni care a dat o limba exact in dosul care trebuia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.