Timişoara a ieşit în stradă să strige „Poli suntem noi” şi „m…e...

Timişoara a ieşit în stradă să strige „Poli suntem noi” şi „m…e FRF” GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI

Câteva mii de suporteri alb-violeţi s-au strâns, în această seară, în Piaţa Operei pentru a protesta împotriva deciziei FRF de a nu miting poli anti 1 pmiting poli anti 2 pmiting poli anti 3 pmiting poli anti 6 pmiting poli anti 4 pmiting poli anti 5 pmiting poli anti 7 pmiting poli anti 8 pacorda licenţa echipei FC Timişoara.


„Poli suntem noi” şi „Pasiunea noastră e mai presus de interese” au scandat fanii vicecampioanei, care au recreat atmosfera incendiară de pe „Dan Păltinişanu”. O atenţie aparte au acordat suporterii duşmanului de moarte – federaţia, ei scandând în nenumărate rânduri „FRF, m…e FRF” sau „O Federatie de mafioţi,
La FRF e-un club de hoţi, De infractori şi nesimţiţi, Ne rugam în Iad să putreziţi”. Reprezentanţii asociaţilor suporterilor au condamnat decizia federaţiei pe care au considerat-o abuzivă şi menită să distrugă un adversar incomod pentru granzii din Bucureşti. Printre vorbitori s-a strecurat şi rectorul Politehnicii din Timişoara, senatorul liberal Nicolae Robu, care a ţinut să precizeze că vorbeşte „detaşat de orice funcţie”. „Sunt total răvăşit de ce s-a întâmplat. Nici în cel mai negru coşmar nu am crezut aşa ceva”, a spus Robu. Fanii Timişoarei au cerut parlamentarilor să facă o comisie parlamentară care să verifice modul în care ” statul român alocă bani pentru construirea de stadioane, dar nu poate trimite trei angajaţi de la Fisc să spună dacă echipa are datorii la stat”.

După aproximativ o oră şi jumătate de protest, mitingul a fost declarat închis de organizatori. Suporterii alb-violeţi au plecat spre casă fără a se înregistra incidente. Mâine este programată o altă acţiune de protest în Piaţa Operei.

5 COMENTARII

  1. Decit atita smiorcaiala mai bine i s-ar pune intrebare lui Iancu „unde sint banii primiti de la CLM Timisoara si CJ Timis?”
    Si-a cumparat masini si si-a bagat in buzunar sume importante de bani si acum croncane ca a fost dezavantajat
    Putea foarte bine sa plateasca datoriile din banii de la UEFA cind i-a primit in primavara Dar el impreuna cu niste amici de la finante a obtinut deblocarea contului inainte de varsarea banilor si dupa ce i-a scos din cont Finantele i-au pus iar sechestru pe cont
    Asta nu este excrocherie?

  2. Nu sunt adeptu’ unor teorii ale conspiratiei. Da’ stiu ca nimic nu este intamplator. Totusi, astazi am auzit o teorie cu oaresce parfum de credibilitate. Cica unu’ din artizanii loviturile administrate clubului Poli este si Cristi Borcea.

    Zice amicu’ lu’je:
    Cica Borcea ar avea un bun amic, mai bine zis subordonat in Finantele timisene. Nu, nu este comisaru’ Muri. Muri este bun amic cu garda mai veche de la Dinamo, adica cu Dinu, Kohn, Badea etc. Asta este mai mic si mai nou, asa ca este bun amic cu Borcea, ca doar sunt cam de varsta apropiata.
    Acest amic a lu’ Borcea ar fi mai pus ceva bete’n roate si acu’ un an, lovind in Chivo, cand Brendu’ a intervenit energic si a rezolvat problema, iar pretenaru’ lu’ Borcea a inghitit perdafu’ si a inceput sa’l serveasca si pe Brendu’ cu o obedienta, ceva de speriat.
    Acest eminent finantist, pe langa faptu’ ca’l serveste pe Borcea, pe Brendu’, mai joaca la alte doua, trei capete: Raducanu, Robu si Borza.
    Da’ sa revenim la Poli. Iancu a facut neste cestiuni cam la limita legalitatii, dar unele acte, care ar demonstra ca de fapt totu’ este o manarie, ar fi ajuns in posesia lu’ Borcea puse la dispozitie de acest finantist. Borcea ar avea un avantaj din aceste acte, doua fiind primordiale, chiar mai ceva ca picioarele Alinei Vidican. Uno, Dinamo scapa de un tur preliminar si castiga ceva bani in plus. Secondo, neste jucatori de la Poli ar putea fi luati la un pret foarte mic. Tertio, Dinamo scapa de un contracandidat, mai ales dupa perdafu’ din ultima etapa.
    Acelasi eminent finantist, a pus la dispozitia lu’ Dorel (nu santieristu’) Borza tot felu’ de acte legate de afacerile lu’ Brendu si ale famigliei lui.
    Actele au ajuns si in anturaju’ lu’ Raducanu (ala cu esploziile de codoi din Calea Lipovei) si a lu’ Robu, ala de este inca senator si poate primar al Cimisoarii.
    Pesedeu’ a fo’ esclus de la marea imparteala a actelor, pe motiv de Poenaru. Daca dom’ doctor se’ntoarce in partid atunci si pesedeu va beneficia de acelasi tratament.
    Si astfel, uite ca buturuga mica a rasturnat caru’ mare, adeverindu’se inca odata ca intelepciunea romanesca este tare.
    Daca Brendu’ ar fi dat dovada de bilutze, zice pretenaru’ lu’ je, si l’ar fi dat afara pe ipochimen, acuma Borcea nu ar fi avut acces la docomente iar Poli ar fi jucat bine merci in „shampionslig”. Da’ cica ar fi intervenit Sebastian Basmalutza si Brendu’ s’ar fi speriat, si cica enterventia lu’ Basmalutza nu ar fi fost neinteresata.
    Dar despre astea altadata.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa basmaliti bineeeeee.

  3. da’ de actele cu cazul politehnica in atentia denea, nu ne spui nimic? 🙂 cum de ai informatii despre toate, numa’ despre asta nu?:) sa lingeti dosuri bine!( vorba aburiciului sclav)

  4. @abur
    Actele la care te referi sunt inca in faza cercetarilor preliminare, iar acolo probleme au evreii de la Guban si nu Robu sau altii din conducerea Politehnicii.
    Asa ca nu incerca sa arunci pe piata bombe care fasaie si nu bubuie.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa explodati bineeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.