Preşedintele PSD Timiş îl contrează pe Ponta în cazul Viorel Matei

Preşedintele PSD Timiş îl contrează pe Ponta în cazul Viorel Matei

2
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, a declarat, astăzi, că la următoarea şedinţă a Biroului Executiv al PSD Timiş  se va discuta cazul vicepreşedintelui Viorel titu bojin presedinte psd pMatei, care a declarat că îl va susţine împreună cu FNPAR la alegerile din Neamţ pe candidatul UNPR, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Adrian Rădulescu, şi nu pe cel al PSD.


 Sancţiune va fi stabilită în şedinţa de săptămâna viitoare, Bojin afirmând că situaţia lui Matei a fost discutată şi cu conducerea centrală a PSD. Deşi liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că orice pesedist care susţine candidaţi ai puterii trebuie să plece din partid, Bojin a afirmat că sancţiunea va fi stabilită de biroul judeţean. Preşedintele PSD Timiş a lăsat să se înţeleagă că Matei nu va fi exclus, afirmând că „domnul Matei, sunt convins, că este un bun membru de partid şi activist. Şi va fi în continuare. Asta nu-l absolvă de a primi sau nu, asta biroul judeţean va hotărî, sancţiunea care o merită pentru discuţiile care sunt faţă de susţinerea sau nu a candidaţilor, aşa cum avem noi în statutul partidului”.

2 COMENTARII

  1. Acu’ pozitia lu’ Titus Aquaticus este ingrata. Pe de o parte, trebe sa aduci bani la partid, iar cheia robinetului este la pede minus el, iar pe de alta parte trebe sa te lupti cu hoardele de puscariabili portocalii condusi in giudetz de Brendu’, Pitzyponcu’ Gastric et comp.
    La fel, Matei ca si conseler judetean trebe sa lupte contra portocaliilor, dar in calitate de prezident al agricultorilor, cu subvetia taiata suveran si atot’tabarator de Nea Valerica, trebe sa dai dovada de usoara curvasarie politica si sa sustii catindatul portocaliu.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa curvasariti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.