Un motociclist dement s-a înfipt în parbrizul unui TIR

Un motociclist dement s-a înfipt în parbrizul unui TIR

7
DISTRIBUIȚI

Accident teribil, ieri seară, la ieşirea din Săcălaz provocat de un motociclist căruia adrenalina i-a luat minţile. Un bărbat, în vârstă de accident motor 1accident motor 234 de ani, conducea o motocicletă Ducati spre Timişoara, având în spatele său pe vehicul şi pe prietena sa în vârstă de 28 de ani.


A depăşit în mare viteză coloana de maşina oprită la barieră, în aşteptarea unei garnituri de tren. Când a ajuns la barieră, motociclistul a apucat să se aplece şi să treacă pe sub prima barieră. Nu de acelaşi noroc a avut parte tânăra care a s-a izbit şi a fost proiectată pe şosea. Motociclistul s-a izbit de cea de a doua barieră şi a fost proiectat din şa la aproximativ 15 metri în parbrizul unui TIR. Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a trecut prin parbrizul camionului şi a căzut apoi pe asfalt. Motocicleta a izbit o altă maşină aflată-n coloană. Totul s-a petrecut în câteva fracţiuni de secundă sub ochii îngroziţi ai şoferilor care aşteptau trecerea trenului. Cu toate eforturile medicilor sosiţi la faţa locului, motociclistul a decedat, tânăra fiind transportată în stare gravă la spital. Traficul între Timişoara şi Săcălaz a fost blocat mai bine de o oră.

7 COMENTARII

  1. Dementa ii mama ta,jurnalist de KKT!Oare de ce a depasit o coloana de 11 masini care asteptau la bariera?Asta e intrebarea necesara si obligatorie care si-o pune un ziarist,repet UN ZIARIST,nu o MATRACUKA KA tine.Motorul il avea de 10 zile!Nu avea nici verificare tehnicaNU VA LUATI MOTOARE!Tu ia-ti,ziarist de duzina!

  2. BMB MARE destept te crezi tu ce legatura are verificarea tehnica cu viteza unui dement care depaseste la BARIERA ADICA LA TRECERE CU NIVEL DE CALE FERATA BMB nu trebe sa ne oprim le fel ca si masinine oare???

  3. Toti motociclistii sunt dementi si cred ca pot sfida orice oricand.Chiar si in plin trafic in oras nu sti de unde tasneste cate un nebun care se crede buricul pamantului.Dumnezeu sa-l ierte dar,macar sa fi invatat ceilalti din aceasta tragica intamplare.

  4. Si de unde stii d-le asa de bine ca era dement? Il cunosteai cumva? Eu pot sa iti spun ca l-am cunoscut foarte bine, si NU era dement. Asta iti pot confirma toti prietenii sai. Iar dementa si teribilismul nu te apuca din senin la 34 de ani, daca era un teribilist dadea „semne” pana acuma, de atatia ani de cand avea motor, nu? Decat sa speculati aiurea fara sa stiti exact ce s-a intimplat, mai bine ati avea grija de exactitatea detaliilor care SE STIU: fata NU era prietena lui, era o prietena de familie. Ce naiba, chiar asa greu e sa va informati corect? Daca nu puteti, trageti cu ochiul la ce scriu colegii de la alte publicatii care s-au informat inainte sa ia pixul in mana..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.