Un nemernic a violat şi ucis o fetiţă de zece ani UPDATE...

Un nemernic a violat şi ucis o fetiţă de zece ani UPDATE 1 Ce spune acesta

8
DISTRIBUIȚI

O fetiţă de zece ani a murit în chinuri groaznice, după ce familia a dat-o dispărută încă de vineri. Micuţa, care locuia în Comloşu Mare,criminal jimbolia 1 pera în vizită la bunici. Aceştia au intrat în panică când au văzut că fata a dispărut şi au anunţat Poliţia. Căutările au fost fără rezultat până în această dimineaţă, când trupul neînsufleţit a fost găsit într-un canal din Jimbolia.


Trupul fetiţei era acoperit cu rochia cu care era îmbrăcată în momentul dispariţiei. Anchetatorii au reuşit să afle de la martorii oculari că, ultima oară, fetiţa a fost văzută în viaţă pe bicicletă împreună cu un localnic. În această dimineaţă, a fost reţinut principalul suspect care a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei Jimbolia –  Gearmaty Andrei, 40 ani. Din primele informaţii, acesta ar fi recunoscut comiterea faptei şi a motivat uciderea micuţei prin faptul că s-a speriat când a văzut sângele în momentul deflorării. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Principalul suspect a fost dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi urmează să fie reţinut. Gearmaty a recunoscut că a omorât-o pe fetiţă şi a declarat că-i pare rău de ce a făcut.

8 COMENTARII

  1. Si daca prapaditul asta este nevinovat? Oricum politia o sa-l forteze sa recunosca pt.ca ar fi penibili si ridicoli,dupa ce l-au prezentat cu surle si trambite ca fiind un monstru. Cica l-ar fi vazut niste oameni din comuna respectiva, impreuna cu fetita. Eu unul sunt f.circumspect la astfel de Cretinoizi,care declara tot felul de aberatii,dar ei nu sunt in stare sa pronunte 2 cuvinte coerent.

  2. E clar ca nu poate fi arestat si apoi condamnat doar pe recunoastere. Trebuie sa fie mai multe probe care sa se lege. Situatia ma duce cu gandul la cazul Tundrea, daca nu ma insel, identic!

  3. MUBARAK, CA DEOBICEI ESTI UN CRETIN !!!! TU AI CE AI CU VAMESII !!!
    BESTIA , VIOLATORUL SI NU MAI AM CUVINTE SA SPUN DESPRE CEL CE-A ABUZAT FETITA , NICI IN PUSCARIE NU VA SUPRAVIETUI. SI PUSCARIASII AU CODUL LOR! ACEST ANIMAL NU MERITA SA TRAIASCA !!!

  4. REVIN : DE VIOL VA PIERI SI BESTIA ! LA PUSCARIE SUNT FEL DE FEL DE OAMENI, DAR CAND AUD DE COPII ABUZATI, CEI IN CAUZA CU ACELASI LUCRU PLATESC ; DUMNEZEU NU DOARME !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.