Un şofer „afumat” cu etnobotanice a făcut raliu pe străzile Timişoarei

Un şofer „afumat” cu etnobotanice a făcut raliu pe străzile Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

Un şofer de taxi, aflat sub influenţa etnobotanicelor, i-a pus pe jar, azi dimineaţă, pe poliţişti, fiind nevoie de intervenţia „mascaţilor” taximetrist drogpentru a-l opri din cursa nebunească prin oraş. Agenţii de la Rutieră, au vrut să oprească pentru un control de rutină, la ora 2,15, un taxi care circula pe Calea Buziaşului.


Şoferul, identificat ulterior ca fiind C.I.Matei, de 22 de ani, din Timişoara nu a oprit, accelerând pentru a-şi pierde urma. Poliţiştii au plecat în urmărirea fugarului, solicitându-se şi sprijinul celor de la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Taximetristul şi-a continuat cursa nebunească pe străzile din Timişoara, urmărit de mai multe echipaje ale Poliţiei. A ajuns să conducă şi cu 150 de kilometri la oră. Într-un final, pe aleea Pădurea Verde, a fost blocat de cei de la trupele speciale care i-au „tăiat” retragerea. În scurt timp, deşi a refuzat să coboare, şoferul a fost scos din maşină şi încătuşat. În vehicul, poliţiştii au descoperit mai multe pliculeţe. Bărbatul a recunoscut că a consumat etnobotanice şi a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Poliţiştii i-au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenta substanţelor halucinogene.

1 COMENTARIU

  1. ce tare, asta e ceva vecin de-al meu ca tot timpul ii vad masina in zona. are si un numar de SUA pe masina pus langa numarul normal.

    odata mergea cu pana, am vrut sa ii atrag atentia, dar dupa cum mergea chiar mi se parea ca e beat, pt ca era aproape varza cauciucul si el mergea inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.