„Autonomia, ole, ola, graniţa la Orşova” GALERIE FOTO

„Autonomia, ole, ola, graniţa la Orşova” GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Fanii alb-violeţi au ieşit, astăzi, din nou în stradă pentru a protesta împotriva FRF şi a inamicului public numărul unu al Timişoarei – Mircea Sandu. Numărul suporterilor Politehnicii a crescut pe perioada marşului pornit din faţa stadionului „Dan Păltinişanu” şi încheiat în faţa Operei din Timişoara, unde au aşteptat alţi fani nemulţumiţi de soarta echipei patronate de Marian Iancu. De altfel, pe tot parcursul marşului s-a scandat întruna „Mircea Sandule, ești o mizerie”, „Timişoara”, „FRF gaşcă de hoţi, la puşcărie toţi”, „Mircea Sandu de sărbători să dea Dumnezeu să mori”,  „Demisia” sau „Raluca Sandu trage cocaină”.


Nu au fost lipsit celebrele scandări ale Peluzei Sud cu care sunt îmbărbătaţi jucătorii Politehnicii Timişoara în timpul meciurilor. Cei aproximativ 2000 de suporteri au început să scandeze „Autonomia” şi „Ole, ola, graniţa la Orşova” atunci când a început să se vorbească despre „nedreptatea făcută de la Bucureşti Timişoarei”.  De la balconul Operei din Timişoara s-a cerut dreptate pentru echipă, dar şi demisia celor de la Federaţia Română de Fotbal.

N-au lipsit discursurile în care s-a vorbit despre atacurile concertate din ultima perioada la adresa Timişoarei, dar şi ce înseamnă Politehnica pentru oraş. La finalul protestului, suporterii au aprins torţele, scandând, din nou, împotriva celor de la FRF.

[nggallery id=4]

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur mult ca fanii Viola isi doresc „ruperea de bucuresti”. Si eu cred ca asta e solutia. O federatie de state organizate pe provincii istorice ciu guverne proprii. Daca restul tarii nu vor macar noi banatenii sa nu mai fim sub „papucul” miticilor. Asta ne-ar permite o dezvoltare fireasca si previzibila. Altfel suntem „talhariti” de bucuresti. M-a „uns la inima” scandarile piolistilor din Piata Operei: „Ole, ole, ola,/Granita la Orsova”.
    Hai POLI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.