„Autostrada” migranţilor continuă să umple România de azilanţi

„Autostrada” migranţilor continuă să umple România de azilanţi

1
DISTRIBUIȚI

Nicio zi fără migranţi – acesta este sloganul din  ultima perioadă a poliţiştilor de frontieră aflaţi la graniţa cu Serbia. Agenţii de la sectorul Lunga au descoperit, ieri după amiază,la aproximativ 300 de metri de linia de frontieră cu Serbia, trei algerieni, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, care tocmai au intrat ilegal în ţară peste fâşia verde. Astăzi, în jurul orei 7,20, în localitatea Gottlob, poliţiştii de frontieră de la acelaşi sector au dat peste şase bărbaţi care nu aveau documente de identitate asupra lor.


S-a stabilit că este vorba de un libian, un palestinian, doi tunisieni şi doi marocani, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani. Aceştia au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania.

Poliţiştii de frontieră din Caraş Severin au descoperit, ieri, pe şoseaua dintre Moldova Noua si Moldova Veche doi străini, care se deplasau pe jos.. Cei doi bărbaţi nu cunoaşteau limba română şi nu deţineau nici un act de identitate asupra lor.Din primele declaraţii ale acestora, unul dintre ei este cetăţean liberian, în vârstă de 25 de ani, iar celălalt este cetăţean iranian în vârsta de 36 de ani. Cei doi au intrat ilegal în Romania din Serbia şi imediat ce au fost prinşi au solicitat azil în România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.