Bordelul din bloc, închis în urma unei operaţiuni a DIICOT

Bordelul din bloc, închis în urma unei operaţiuni a DIICOT

3
DISTRIBUIȚI

Un bordel care funcţiona de câteva luni într-un bloc de pe Calea Girocului din Timişoara a fost „dezafectat” în această dimineaţă în urma unei acţiuni a procurorilor DIICOT şi a poliţiştilor de la „Crimă Organizată”. Afacerea a fost pusă pe roate de Radu Cosmin, de 30 de ani, ieşit anul trecut din puşcărie după ce a fost condamnat în 2005 la şapte ani de închisoare pentru trafic de persoane şi trafic de minori. Acesta s-a „îndrăgostit” de o vasluiancă în vârstă de 23 de ani căreia i-a promis că o va lua de soţie, dar ca să aibă bani trebuie să-l ajute. Acesteia şi surorii sale de 16 ani le-a fost închiriat un apartament, după care în ziare au fost publicate anunţuri prin care ofereau servicii sexuale.


Preţul era între 50 şi 100 lei şi aveau şi 30 de clienţi într-o zi. În fiecare seară, după încheierea programului, fetele-i duceau majoritatea banilor bărbatului. Clienţii aşteptau la coadă pe scara blocului, de multe ori, spre disperarea vecinilor care au scris bordel în dreptul apartamentului unde lucrau cele două vasluience. Când fetele s-au plâns de ce au păţit, Radu Cosmin, care şi-a închiriat un apartament în apropiere lângă stadionul „Dan Păltinişanu”, le-a cerut să şteargă repede inscripţia şi să aibă grijă. În această dimineaţă, poliţiştii au descins la locaţiile acestora şi i-au reţinut pe suspecţi. În portofelul traficantului de persoane au fost găsite bacnote inscripţionate de  anchetatori cu „trafic de minori”, bani pe care fetele le-au primit, ieri, de la un investigator sub acoperire, client al bordelului. Radu Cosmin, care mai are un rest de pedeapsă de aproape doi ani, şi cele două tinere sunt audiate la această oră. Vom reveni.

3 COMENTARII

  1. sa inteleg ca exista anchetatori care primesc bani (marcati sau nu) sa se duca la c*rve? =)))))) „bani pe care fetele le-au primit azi noapte de la un investigator sub acoperire, client al bordelului.” si banuiesc ca nu a fost prima data acolo =))))))

  2. Noroc cu doamna colonel Valentina M. ca se mai aude din cand in cand de traficul de persoane de la BCCO.
    Sa moara de ciuda cine nu incape si nu a incaput de ea.
    Felicitari doamna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.