Comunicatorul Nicolae Robu, de la ţărani la elite

Comunicatorul Nicolae Robu, de la ţărani la elite

3
DISTRIBUIȚI

Liberalul Nicolae Robu, „potenţial candidat” la Primăria Timişoara, l-a contrazis, astăzi, pe colegul său de partid, deputatul Horia nicolae robu pumni pCristian, care a afirmat într-un interviu că rectorul are o problemă în a relaţiona cu cetăţenii obişnuiţi. „Da, mă revendic ca făcând parte dintr-o elită, dar nu înseamnă că nu am respect pentru toţi. Prin elită înţeleg cei mai buni din domeniile lor.


Cum să am probleme în a discuta cu oamenii? Mă trag dintr-o familie de ţărani. N-am nici o dificultate de a discuta şi cu cei care au mai puţină pregătire sau cu cei superşcolaţi(sic!). Dacă aţi sta să mă urmăriţi când intru la rectorat, aţi vedea că stau de vorbă şi cu femeia de serviciu şi cu portarul. Uneori, mai stau cu ei şi mânânc câte ceva. Mă invită că ştiu că sunt tot pe fugă şi nu apuc”. Robu a recunoscut că există o categorie de cetăţeni care-l pun în dificultate – „cei care-mi cer să le cumpăr votul. Cu aceşti oameni am o mare problemă”.

O mare problemă a avut Nicolae Robu şi cu rezultatele slabe obţinute la bacalaureat de elevii din Timiş şi, în special, din Timişoara. „Administraţia locală trebuie să exercite o presiune asupra şcolilor pentru îmbunătăţirea rezultatelor în condiţiile în care asigură o parte din finanţarea pentru buna funcţionare a acestora”, a susţinut rectorul Politehnicii.

3 COMENTARII

  1. Mai desteptule, fa-i pe copiii tai meseriasi, in loc de profesori universitari cum i-ai facut, la Poli. Esti ilegal si tu si copiii tai, dati-va demisia careva din voi. Iar tu esti ilegal si datorita dublei pozitii de senator si rector. Calci legea!!!! Si ar trebui sa fii primul care o respecta. Sa vedem cati studenti va vin la Poli anul asta, cu bataia de joc care o faceti voi acolo cu copiii nostri. Ca nu-i invatati nimic, faceti cursuri proaste, sunteti indolenti, practica la seminar si laborator e varza, sunteti si frustrati si chiar as vrea sa stiu daca v-ati facut examenul psihic, multi dintre voi nu l-ar trece. Totul e de fusereala la Poli, cursuri, seminarii, laboratoare, practica. Zici ca ai vorbit cu firmele? pai de ce nu asiguri pentru studentii vostri practica la firme? Calitatea educatiei la Poli este zero!!!! Doar terorizati studentii, ii picati de o mie de ori ca sa va aduca bani din taxe per examen. Rusine!!! Taie-ti parul rectore si fa-te tu meserias!!

  2. si mai tunde-te ! o sa ajungi primar cand se intorc comunistii ! tot esti numai in greturi ! esti plin de tine de parca politehnica e a ta! mars la tara !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.