„CONCURENŢĂ” Adjunctul şefului Poliţiei de Frontieră Timiş a câştigat concursul la care...

„CONCURENŢĂ” Adjunctul şefului Poliţiei de Frontieră Timiş a câştigat concursul la care a participat singur

3
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş are, de astăzi, adjunct care a câştigat concursul special organizat pentru popara marius 1 pocuparea acestei funcţii. Câştigătorul nu este o surpriză pentru că în faţa comisiei s-a prezentat un singur concurent – comisarul Marius Dan Popară. Acesta a fost numit interimar ca adjunct la IJPF Timiş la sfârşitul lunii martie,  după ce, anterior, a fost şeful sectorului Curtici din judeţul Arad. Tot de la Arad provine şi actualul şef al Poliţiei de Frontieră Timiş, chestorul Ioan Handra, care până acum a condus inspectoratul din judeţul vecin.

Marius Popară, în perioada embargo-ului, a lucrat la vama Moraviţa, apoi a a ajuns şeful sectorului Sânnicolaul Mare, având în subordine şi vama Cenad.


În urma unei anchete interne  s-a descoperit faptul că o gheretă aflată la intrarea în vama Cenad, unde tatăl lui Popară vindea asigurări, era alimentată ilegal cu energie electrică de la reţeaua punctului de trecere a frontierei. Popară a susţinut că „din punctul meu de vedere nu a fost nici un fel de problemă. Controlul de atunci a vizat activitatea de management. Sunt un tip extrem de direct. Am preferat să mă retrag şi să revin când este o echipă care vrea să muncească”. De când a fost numit interimar ca adjunct la Timiş şi până acum, comisarul Popară s-a remarcat doar prin faptul că le-a transmis subordonaţilor că nu vor mai fi ” dosare de genul Foeni”, făcându-se referire la dosarul de contrabandă început de fosta conducere a Poliţiei de Frontieră Timiş şi care ulterior a fost conexat de procurorii DNA la ampla anchetă a şpăgilor din vămi. „Comisarul Marius Dan popară a fost declarat câştigător al concursului pentru ocuparea funcţiei de adjunct al IJPF Timiş şi în următoarele zile se vor face demersurile legale pentru nimirea sa oficială în această funcţie”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Române.

3 COMENTARII

  1. Domnule profesor va uram mult succes. Sunteti un om deosebit si puteti face mult pentru politia de frontiera daca veti reusi sa va controlalti orgoliul exagerbat si frustrarile. In rest atuurile d-voastra (puterea de munca,ambitia, rigoarea,initiativa) va vor ajuta sa reusiti sa impliniti ceea ce v-ati propus.
    Intrucat veti avea in subordine zona operativa responsabila cu controlul fenomenului infractional la vama iar aradenii cu care lucrati au un singur Dumnezeu – BANUL si aducerea lui sub forma de ofrande periodice la STAPANII care i-a investit in functie, cred ca, fara alegerea unor oameni de incredere nu veti putea reusi
    Asteptam sa vedem daca vantul schimbarii de care ne vorbeati atat de frumos la cursurile de juridica poate prinde viata sau a fost garagara ieftina. Eu pariez pe d-voastra domnule profesor Asteptam sa iestiti din umbra

  2. il cunoscpe d-nul Popara si consider ca are capacitatea de a redresa si revitaliza acest inspectorat, si totodata de a imbunatati imaginea politiei de frontiera din Timis, bininteles impreuna cu d-nul chestor Handra,dupa harababura si degringolada care a fost pe vremea celor doi agricultori *muica* si fane celular, vremuri in care a domnit maria sa SPAGA. Il felicit pt.functia pe care a obtinut-o si cred ca prin onestitatea, caracterul, corectitudinea si profesionalismul de care a dat dovada pana acum ,va face o treaba buna ,in baza unor principii si reguli corecte fata de toti cei pe care ii reprezinta.SUCCES!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.