Contrabandistul „Săulică”, anchetat din nou de poliţişti

Contrabandistul „Săulică”, anchetat din nou de poliţişti

13
DISTRIBUIȚI

Celebrul contrabandist Dan Sava , zis „Săulică”, a fost ridicat pentru audieri de poliţişti, în această noapte, după ce a fost prins în Deta conducând un BMW, deşi avea permisul suspendat. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea , poliţiştii l-au oprit pentru o verificare de rutină şi au constatat că are permisul suspendat din 13 iulie. În aceste condiţii, Dan Sava a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei din Deta, urmând să se aleagă cu un dosar penal.

„Săulică” este unul dintre celebri contrabandişti de ţigări care făce legea în zona Moraviţa. A fost arestat şi trimis în judecată de DNA pentru contrabandă calificată,  aderare la un grup infracţional organizat şi dare de mită în formă continuată în dosarul „lotului 140 şpagă”.


Conform înregistrărilor şi probelor adunate de investigatori, „Săulică” introducea în ţară cantităţi importante de ţigări şi încerca de multe ori să-i păcălească pe poliţişti de frontieră şi vameşii la şpaga cu care trebuia să cotizeze. În 19 noiembrie 2010, „Săulică” a trebuit să negocieze pentru că a fost prins că a minţit. ” „Cum să vă mint, pe care să vă mint? Ha!”, „Bă, nu, sincer… deci au fost 20 de cutii… total”, „Bă, nu… nu vă mint, 20! 20 a fost! Nu mint cu nimic! 20 de cartoane tu… bă, au fost întregi… în maşina mea au fost întregi… n-am apucat să le aranjez… deci, dacă le aranjam, era şi maşina mea exact ca a lu’ alea… deci nu te mint cu nimic”, „Ca alelalte 2! Ţi-am zis… na… nu s-a văzut nimic… na… nu am mai apucat să le aranjez p-ale mele că… nu am mai apucat… că erau acolo… m-o f…t şi ANV-ul aici, acum mă… şi ăsta… vezi?”, „Păi, toţi zice: «lasă banii jos, na!» Cum p..a mea, când îi las jos, nu-i bun… E bine?”, a comentat Dan Sava. După care a plătit o mie de euro şpagă celor din vamă şi încă 150 de euro pentru echipajul ANV. Vezi cum se distra Dan Sava înainte să fie luat pe sus de mascaţi. VIDEO

13 COMENTARII

  1. ce legatura are prima parte cu a 2-a din articol? bine ca nu ai pus jumatate din rechizitoriul lui
    la fel si videoclipul…sa imi zici si mie unde il vezi pe saulica
    frectie la picior de lemn..slabut dragos, slabut, vino cu ceva mai puternic, nu mai papa ce papai cand erai mic 🙂

  2. DACA SI CIOARA ASTA FACEA LEGEA IN VAMA???? POATE LA EL IN CURTE ERA MIEZUL CA PRIN VAMA MERGEA PE BURTA CA NU ERA LOC. AU AJUNS BAHNITELE VEDETE.

  3. ma da prosti mai sunt uniii reporteri nu vedeti ca aici nu apare dan sava puneti alceva cu el ca a facut lucruriii multtt mai grave decat cu permisu suspendat… faceti si voi treabaaa??
    astai stire???’

  4. BA EU CRED CA DRAGOS ASTA NARE SI EL CE FACE SI VREA SA SE BAGE IN SEAMA CU PERSOANELE MAI IMPORATNTE CA EL BAI NEA DRAGOS VEZITI TU DE MAMALIGA TA MAI NENE CA NU TE INTRBAT NIMENI DE SANATATE!!!

  5. Domnule Bota, lasati ziaristii adevarati sa scrie articole caci dvs. doar fabulati si aveti o obsesie cu tigarile. Probabil ca ati fost frustrat cand erati copil caci altfel nu se explica. Si la tv. deviati foarte des si foarte mult de la subiecte. Se vede ca n-aveti stofa. Mai puneti mana pe carte. (Nu pe chetul de mac!)

  6. pt curios
    nu-i mai zice lui dragos te rog ca se face de ras la tv, lasa-ne sa ne amuzam de el 🙂
    e ceva de genul : „ma aflu la o serbare de copii unde tatal unuia dintre copii a fost cercetat in dosarul spagii din vami” :))
    spor dragose, nu pune la suflet ce zic gurile rele

  7. ba prostu dracului ce mortii matii pui filmari aiurea nici macar nu apare saulica in videoclip… esti prost?
    nu mai fa probleme la oameni aiurea ii bagi pe toti la ooala.. da-va drechu de romani prosti cei mai tampiti si mincinosi oameni is reporterii

  8. Bai fraiere de No name sau esti chiar Saulica. Bah, puti de prostie. Saulica e contrabandist get beget. Mai citeste, aca stii, ce zic aia de la DNA. Si daca nu e contrabandist de tigari Saulica, din ce si-a luat BMW? Din prasit porumbul? Toti traficantii la puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.