Cum îi cântă prinţişorul roşu în struna portocalie şefului Bojin

Cum îi cântă prinţişorul roşu în struna portocalie şefului Bojin

2
DISTRIBUIȚI

Singurul care l-a mai zgâriat cu câte o declaraţie pe preşedintele tuturor pedeliştilor din judeţ, Constantin Ostaficiuc, a fost Sorin Grindeanu. Prim-vicepreşedinte la judeţeana pesedistă, şeful social-democraţilor timişoreni plus viceprimar de municipiu.Cu trecerea timpului, celui care era văzut ca fiind cel mai antipedelist dintre şefii PSD Timiş,  i-a cam pierit vocea. Mai ales, după ce a fost repus de Bucureşti în funcţia de şef  la Timişoara, după mazilirea ca la PCR dictată de Bojin.

De unde mai avea puţin şi declara Jihad-ul roşu împotriva mafiei portocalii desenată frumos de Victor Ponta pe hartă (şi cam atât), a ajuns la faza-n care este unit în cuget şi simţiri cu cel mai portocaliu dintre roşii.


Nimeni altul  decât şeful său, Titu Bojin. Ieri, la şedinţa unde s-a discutat despre sancţionarea lui Viorel Matei, „extremele” partidului – Bojin şi Grindeanu- au votat pentru acelaşi lucru -suspendarea pe trei luni din partid a vicepreşedintelui Matei, care a anunţat că va face campanie pentru un candidat al UNPR la alegerile din Neamţ.

Cu „pedigree”-ul de om al lui Victor Ponta, prinţişorul roşu de la primărie a ignorat, însă, pe ici pe colo, prin punctele esenţiale, ideea preşedintelui PSD că pesedistul care susţine puterea pleacă la partidul respectiv. Nici gând de măsuri radicale sau de controverse. Oricum, votul doar pentru suspendare l-a mai umplut încă o dată de ridicol pe Ponta care asigura, nu cu mult timp înainte, că filiala-i va urma linia cu excluderea rebelilor din PSD. Dacă va veni vreodată să evalueze organizaţia după lupta cu „caracatiţa portocalie”, Victor Ponta va fi obligat să fluiere a pagubă în Timiş. Pentru că ori rămâne fără organizaţie, ori închide ochii şi navighează mai departe. Pe canalul care leagă  biroul de la primărie al lui Grindeanu de cel de la Apele Române al lui Bojin pe care curg bugetele de sute de milioane de euro pe care aceştia le administrează.

2 COMENTARII

  1. Dai mai tare! Curaj! Cu unul esti ca zmeul, cu ”printisorul” este prea bun si bland. Chiar timid. Parerea mea! Asta micu a disturs partidul, i-a imbarligat pe toti, a mintit pe toata lumea. Nu viseaza altceva decat putere si lumea sa-i spuna sefu. Un ciuri-buri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.