Fostul şef al Poliţiei Deta, comisarul şef Goloşie, se pensionează

Fostul şef al Poliţiei Deta, comisarul şef Goloşie, se pensionează

4
DISTRIBUIȚI

Fostul şef al Poliţiei Deta, comisarul şef Ioan Goloşie, şi-a depus actele pentru a se pensiona, a anunţat, astăzi, chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române. Goloşie şi-a dat demisia din funcţie după scandalul de la Deta, deşi anterior a declarat că nu are motive şi nu se simte cu nimic vinovat de ce s-a întâmplat.


Azi dimineaţă, Ioan Goloşie şi-a predat pe proces verbal documentele deţinute ca şef al Poliţiei Deta, acolo aflându-se şi cei din comisia de anchetă internă. Comisarul şef Goloşie şi subordonaţii săi sunt vizaţi de un control al Ministerului de Interne care trebuie să stabilească modul în care aceştia şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu în ultimii ani. Ulterior, comisarul şef a declarat că se simte rău şi s-a dus la spitalul din localitate pentru un consult. Medicii au afirmat că poliţistul este în evidenţe cu afecţiuni cardiace, dar nu au confirmat informaţia potrivit căreia a suferit un infarct, acesta fiind supus în continuare investigaţiilor de specialitate

4 COMENTARII

  1. MALCOCI ! AI PUS SI TU CEVA LA PENSIONAREA ASTA ! SA-TI FIE RUSINE ! TU DE CE NU-TI DAI DEMISIA ? SI FIUL TAU CEL MARE A INJUNGHIAT PE CINEVA….

  2. MINCIUNA!!!!! cu preinfarctul lui Golosie, nici macar nu era in spital ieri dimineata, a fost bagat in spital prin spate, de frica presei!. Si celelalte preinfarcturi sunt tot MINCIUNI, sa internat ambulator in februarie si inca o data dupa aceea, dar de FRICA……., nu ca ar fi bolnav

  3. CONSTITUTIA ROMANIEI !
    Inviolabilitatea domiciliului ARTICOLUL 27
    (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
    (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
    a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
    b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
    c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
    d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
    (3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.
    (4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de c a z u l i n f r a c ţ i u n i l o r f l a g r a n t e .

    De aici deducem cum este si normal pe intreg mapamondul ,ca atunci cand este un flagrant, politistul poate si este obligat sa urmareasca infractorul in casa, domiciliu ,in beci sau subsol cat si pe acoperis pentru a prinde infractorul ,cat si pentru a preveni distrugerea sau stergerea urmelor respectiv probelor ! doar in Romania mafia instruieste sau ordona politistilor sa astepte la poarta un mandat sa poata intra peste ei !

  4. un parvenit si un pupincurist acest individ, fost jandarm, bagat cu pile, individ care a avut in jurul sau numai oameni precum agentul turist zburator…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.