Încă 21 de migranţi, adunaţi de Poliţia de Frontieră de pe fâşia...

Încă 21 de migranţi, adunaţi de Poliţia de Frontieră de pe fâşia verde

1
DISTRIBUIȚI

Asaltul migranţilor la graniţa Serbiei cu România continuă, numai azi noapte poliţiştii de frontieră din Timiş descoperind 21 de bărbaţi care au intrat sau vroiau să plece  ilegal peste fâşia verde . Conform tradiţiei, „grosul” a venit pe zona sectorului Lunga, unde în această dimineaţă a fost descoperit nu mai puţin de trei grupuri.


În total au fost 17 cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 22 şi 40 de  ani. Aceştia nu aveau acte asupra lor şi cu toţii au solicitat azil. Tot astăzi, în jurul orei 05.40, poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului  Sânnicolau Mare au depistat în zona de competenţă, un grup de patru persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria. S-a stabilit că este vorba de doi cetăţeni tunisieni şi doi algerieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de  ani, care au încercat să trecă ilegal frontiera din România în Ungaria, dorind să ajungă în Franţa. Toţi cei 21 s-au ales cu dosare penale. De la începutul anului şi până acum, poliţiştii de frontieră din Timiş au reţinut 421 de persoane  care au intrat ilegal în România.

 

1 COMENTARIU

  1. Voi vedeti care e problema adevarata? Straini sau localnici , toti vor sa plece, nu sa vina! Si eu vreau sa plec si mai in gluma, mai in serios, as putea fi unul dintre ei caci, m-am saturat de tara asta plina de oameni de rahat (sistemul este facut din oameni, asa ca nu mai dati vina pe sistem). Mi-a expirat buletinul in iulie, stiti ca mi-au cerut copie color dupa certificatul de nastere, mi-au cerut sa imi aduc mama de 70 de ani sa confirme ca ma are in spatiu in care locuim de 31 de ani si ei i-au cerut si nu stiu ce proces verbal de la cumpararea casei… Bai cretinilor de la Evidenta Populatiei, v-am pus in mana un buletin expirat, ce e asa complicat sa eliberati unul la fel cu alta data de expirare? Am venit in aceeasi camasa ca in poza din acte, am venit cu livret militar, cu legitimatie student, cu pasaport cu ce altceva mai trebuie sa vin? Nu vi se pare domilor ca din cauza unor astfel de aruncatori de cascheta eu sunt momentan cetatean privat de drepturi (dreptul de petitionare de exemplu) caci fara act de identitate de peste 2 saptamani eu nu am cum sa ma legitimez si sa depun o plangere sau o cerere… Ma intreb, Igas, matale cand vrei buletin stai 3 ore la coada la Sectia 21 ca sa ti se ceara ceea ce nu se cere altcuiva? SI in cat timp iti da un act de identitate? Da pt copiilu maestatea voastra?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.