Două pistoale, unul cu glonţ şi unul cu gaze, muniţie de război...

Două pistoale, unul cu glonţ şi unul cu gaze, muniţie de război şi arme albe, aruncate din podul casei fraţilor Roman

13
DISTRIBUIȚI

Descoperire surpriză în această după amiază în curtea vecină casei fraţilor Roman din Deta, implicaţi în scandalul monstru de sâmbătă seara când trei bărbaţi au fost înjunghiaţi. Alarma s-a dat după ce proprietarul casei, care este lipită de a celebrilor copiii ai primarului PD-L din Deta, a venit în vizită de la Timişoara.


Acesta a descoperit aruncat în curte un adevărat arsenal, fapt pentru care a anunţat Poliţia. Criminaliştii au ridicat un pistol cu gaze, o cutie cu cartuşe cu glonţ, o bâtă şi două topoare. Ţigla scoasă de pe casa fiilor primarului din Deta indică faptul că de acolo au fost aruncate armele, o dovadă în plus fiind şi faptul că un toc de pistol a rămas agăţat de o iederă. În urma percheziţiei, poliţiştii au mai descoperit un pistol cu glonţ, marca Zastava. Criminaliştii vor ridica probe ADN de pe armele găsite la faţa locului în încercarea de a stabili cui aparţin.

13 COMENTARII

  1. Na si voi acuma…un pistol cu gaze, o cutie cu cartuşe cu glonţ, o bâtă şi două topoare…nu mai poate sa iasa omul la picnic, sa traga dupa ciori ca sa nu isi mai faca atatea cuiburi prin oras, ca hop si voi cu stirea. Dar de pistolul lui Sandi nu se mai aude nimic? Poate e al lui, si l-a aruncat intentionat din casa fratilor Roman, catarandu-se cu ghearele pe iedera unde a si pierdut tocul de la pistol.

  2. @gyju si eu ma alatur tie,mario sa stea linistit alaturi de cei ca el,pentru ca cine stie poate la noapte vin mascatii si peste ei.Vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  3. stimate d-l bota. ce ar fi sa va concentrati un pic la scrierea articolelor si eventual sa le reciti inainte de a le publica.
    ….. alarma sa dupa….. cum adica ?
    asemenea greseli sint admisibile eventual in clasa a III-a si nu la un ziarist !
    cu respect.

  4. DOMNULE ZIARIST, INAINTE SA PUBLICI UN ARTICOL, INDICAT AR FII SA DETII UNELE DATE OFICIALE! ALTFEL, DUCI LUMEA IN EROARE ASA CUM ITI PLACE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.