Poliţistul Pupăză a împuşcat, pentru a două oară în patru ani, un...

Poliţistul Pupăză a împuşcat, pentru a două oară în patru ani, un infractor care-l ataca

6
DISTRIBUIȚI

Agentul şef principal Valentin Pupăză, de la postul din Maşloc, a fost obligat, aseară, pentru a doua oară în ultimii patru ani să împuşte un infractor care-l ataca. În jurul orei 23, poliţistul a fost solicitat sa intervină pentru a aplana o altercaţie care avea loc in  stradă intre A. Constantin, concubina acestuia G. Luminiţa pe de o parte şi  rudele acestora B. Marius şi T. Nicolae-David pe de altă parte. A. Constantin s-a dus la maşină de unde s-a întors cu o suliţă, încercând să-l lovească pe unul dintre „inamici”.


Nu i-a reuşit pentru că omul s-a ascuns după maşina Poliţiei, loviturile de suliţă oprindu-se în „scut”. Când poliţistul i-a solicitat agresorului  să  arunce suliţa şi să înceteze atacul, concubina acestuia a luat o furcă din autoturism şi s-a deplasat  spre locul  unde era în  desfăşurare  altercaţia. Deşi agentul  a tras un foc în aer, agresorul a continuat să fie agresiv, obligându-l pe omul legii să tragă două focuri înspre picioarele acestuia. Unul dintre gloanţe l-a lovit în picior pe scandalagiu, fiind ulterior transportat la spital.

În urma cu patru ani, agentul şef principal Pupăză a tras într-un cioban care l-a înjunghiat. Atacatorul poliţistului a murit, dar nu din cauza rănii, ci pentru că s-a asfixiat după ce s-a aruncat într-o fântână după ce şi-a dat seama că urma să fie arestat. În cazul de aseară, fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

6 COMENTARII

  1. Asa se face presa ?

    Stiu ca titlurile trebuie sa fie sugestive si atractive dar nici chiara asa. La prima lectura inclini sa crezi ca politistul de fapt este acuzat ca i se face un proces de constiinta. Trebuie sa te concentrezi un pic ca sa-ti dai seama ce vrea de fapt sa zica autorul.

    Bravo domnule politist !
    Am ajuns ca in Romania, stat de drept, sa ne fie frica de infractori ?
    Bine ca inca mai sunt politisti care au curajul si daruirea ca in conditiile in care sunt platiti prost sa-si faca datoria.
    Toata stima mea, cu asemena oameni care isi fac datoria uzand de toate mijlocele legale conferite de lege, in limitele legii si pentru aplicarea ei putem schimba ceva in tara asta in care domina dispretul legii!

    Propun sa fie recompensat.

  2. Hai fiti seriosi fratilor ! Politistul a comis o eroare gigantica pentru care ar trebui pedepsit aspru. Nu in picior trebuia sa-l impuste pe derbedeu ci in cap asa cum s-ar fi intimplat in America sau in orice tara unde exista legi si respect pentru ele si aparatorii lor. In State daca ar fi ridicat sulita sau alta arma spre politist dupa ce a fost somat, i-ar fi facut capatina sita de spaghete si toata lumea ar fi spus, asa ii trebuie. Numai asa se va ajunge ca intr-o zi sa fie respectate legile si pe meleagurile astea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.