EXCLUSIV Şefii APIA l-au suspendat pe Călin Roman, miraţi că la serviciu...

EXCLUSIV Şefii APIA l-au suspendat pe Călin Roman, miraţi că la serviciu „nu a avut comportament deviant”

5
DISTRIBUIȚI

Şeful APIA Timiş, Dan Micluţa a declarat, astăzi pentru PRESSALERT.ro că aşteaptă să primească un răspuns oficial în legătură cu arestarea lui Călin Roman pentru ” a începe procedurile de suspendare din funcţia publică”. Fiul cel mic al primarului din Deta, arestat pe 29 de zile alături de alţi trei suspecţi după ce a fost implicat în scandalul de la Deta din noaptea de sâmbătă pe duminică în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate, a fost angajat, anul trecut, la centrul APIA Deta pe un post temporar vacant, pe o perioadă determinată de doi ani de zile, în locul unui angajat aflat în concediu de creştere a copilului.


„A dat concurs pentru ocuparea postului. Se ocupa cu preluarea cererilor. Mă mir de ce am văzut în legătură cu el pentru că la serviciu nu a avut un comportament deviat. Nu am avut nici un fel de problemă cu el”. La rândul său, şeful APIA, Florin Faur, ajuns la Bucureşti după ce a condus filiala Timiş a agenţiei, a precizat că fiul primarului ” s-a integrat bine în echipa de la Deta. Am fost miraţi pentru că pe funcţia publică şi-a făcut datoria. Sunt oameni cu personalitate multiplă şi poate asta avem şi în cazul de faţă”.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, care recunoaşte că a fost în campania electorală pentru a-l susţine pe primarul Petru Roman să câştige fotoliul de edil şef al Detei, susţine că nu există nici o legătură între faptul că este coleg în PD-L cu tatăl lui Călin şi angajarea acestuia. „Nu văd nici o problemă. Ar fi bine dacă am putea angaja toţi tinerii. Problemă era dacaă nu şi-ar fi făcut treaba ca funcţionar public”.  La ora 14, şefii APIA au primit, oficial, înştiinţarea că fiul primarului a fost arestat şi imediat au întocmit decizia de suspendare.

5 COMENTARII

  1. Portocalii si-au aranjat toate neamurile in posturi grase. La APIA salariile sunt cu 75% mai mari decat in alte institutii publice. Nu-i nimic vin alegeril si dupa aceea DERATIZAREA SI DEZINSECTIA SOBOLANILOR SI A LACUSTELOR PORTOCACALII.

  2. De ce nimeni nu spune că Ștefan Alexandru și cu cei doi verișori ai săi au intrat în discotecă cu pistolu? De ce luați declarații și ascultați doar versiunea victimelor? De ce nimeni nu spune că țiganii fac legea în Deta? Și da, mulți nu spun adevărul pentru că le e frică de tigani… Nu e adevărat că frații Roman au început totul… De ce până când nu aveau acces tiganii în acea discotecă nu erau scandaluri și bătăi.. iar de când ei intră în acea discotecă au început toate… Luați declarații la cine trebuie… Pentru că victimele nu sunt victime…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.