Şeful Poliţiei Române trimis să dreagă imaginea instituţie după scandalul de la...

Şeful Poliţiei Române trimis să dreagă imaginea instituţie după scandalul de la Deta UPDATE 1 Vezi cum a fost scos basma curată Bogdan Roman într-un dosar

9
DISTRIBUIȚI

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa a ajuns, în această dimineaţă, la Timişoara pentru a ancheta modul în care poliţiştii au intervenit în timpul scandalului izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Deta, în urma căruia trei bărbăaţi au fost înjughiaţi, conform declaraţiilor acestora de Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din localitate. Chestorul Popa a fost trimis de ministrul Traian Igaş într-o încercare de a drege imaginea extrem de şifonată a Poliţiei prin luarea unor măsuri administrative.


Victimele şi mai mulţi martori au declarat că poliţiştii aflaţi la locul incidentului nu au intervenit pentru aplanarea scandalului şi prinderea suspecţilor, care au reuşit să fugă. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, este în continuare căutat de anchetatori, în timp ce la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au început audierile celor patru suspecţi reţinuţi aseară printre care şi fiul cel mic al primarului PD-L din Deta. Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Până să fie prins de poliţişti, apar tot mai multe informaţii despre dosarele penale în care fugarul Bogdan Roman a fost implicat. Anul trecut, numele acestuia a apărut într-un dosar instrumentat de poliţiştii de la secţia 1 Poliţie în care era acuzat de abuz de încredere de către o firmă de leasing legat de o maşină pe care acesta ar fi luat-o. În acest caz, procuroul a dispus neînceperea urmăririi penale a lui Bogdan Roman pe motiv că  fapta nu prezintă pericol social.

9 COMENTARII

  1. Vreti ordine si disciplina la Deta si in zona……., doar o singura solutie este?!!!. Sa-l puna comandant pe colonelul Glavan Cornel, este SINGURUL care mai poate indrepta situatia!!!!!!!.

  2. Normal ca politia nu ia masuri imediate din moment ce daca deschizi focul asupra unui infractor te trezesti tot tu,politist,in situatia in care esti anchetat si verificat,ba mai mult , infractorul care te si da in judecata mai si castiga ca are mai multi bani ca tine iar pana la urma te trezesti ca te mai da si afara si n-ai cu ce sa-ti achiti intretinerea,ratele,etc.Asa ca mai bine schimbati putin legile,dati-i mai multa putere politistului sa poata sa-si faca treaba eficient si dati-i si ceva bani in plus la salariu,altfel,la jumatate de salariu,jumatate eficienta…

  3. ce sa faca acest Glavan la Deta ? Nu-ti mai amintesti cand a avut accidentul de masina, in ce stare era si cum a scapat? Cine stie cunoaste! (Mai multe…)

  4. Pentru asta de mananca rahat ca nu avea ce sa faca politistii – bai prostane, nu te mai milogii pe net, doar daca porti cutit este infractiune, ce au facut aia se cheama tentativa de omor, o infractiune deosebit de grava.Politistii il puteu opri prin orice metoda, chiar si prin lovire cu masina de serviciu.
    Presedintele are dreptate aceste ministere mamut ce adapostesc adevaratii infractori trebuiesc sparte, descentralizare adevarata, modernizare afara cu jigodiile !

  5. bai asta de crezi ca esti adevaraciune, dami voie sa-ti transmit ca esti un bou, politistul foloseste arma conform legilor in vigoare si nu oriunde daca vrei sa te destepti citeste L. 17 dobitocule care esti tu de dobitoc, arma o folosesti tu cu retardatii tai de balege scarmanate pe nasul tau in conjurat de oameni nevinovati! E…ax mie scarba !

  6. Todeauna se gaseste un nimeni sa comenteze la comentariu, asta chiar este dobitoc, unde am sustinut eu sa execute foc asupra multimii cu arma din dotare in situatia data? Am sustinut ca au asistat pasiv la o tentativa de omor, infractiune deosebit de grava ce ii indreptatea sa-i opreasca prin orice metoda.Le-a tatait turul de frica,un foc in plan vertical si implicarea era suficient.
    Hai cu restructurarea, bravo Base doar tu ne mai poti salva de jigodii !

  7. CONSTITUTIA ROMANIEI !
    Inviolabilitatea domiciliului ARTICOLUL 27
    (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
    (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
    a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
    b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
    c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
    d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
    (3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.
    (4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise,

    în afară de cazul infracţiunilor flagrante .

    De aici deducem cum este si normal pe intreg mapamondul ,ca atunci cand este un flagrant, politistul poate si este obligat sa urmareasca infractorul in casa, domiciliu ,in beci sau subsol cat si pe acoperis pentru a prinde infractorul ,cat si pentru a preveni distrugerea sau stergerea urmelor respectiv probelor ! doar in Romania mafia instruieste sau ordona politistilor sa astepte la poarta un mandat sa poata intra peste ei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.