Senatorul Ilie Sârbu, îngrijorat brusc de „liniştea suspectă” din jurul scandalului Ostaficiuc...

Senatorul Ilie Sârbu, îngrijorat brusc de „liniştea suspectă” din jurul scandalului Ostaficiuc – Ornella Design

5
DISTRIBUIȚI

După o lungă perioadă în care nu a avut nici un fel de ieşire publică legată de situaţia din filiala PSD pe care a condus-o sau asupra celor întâmplate în judeţ, senatorul Ilie Sârbu a rupt tăcerea brusc, astăzi,  printr-o declaraţie de presă. La luni de zile după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit afacerea Ornella Design şi  la câteva săptămâni după ce ANI a anunţat că preşedintele Consiliului Judeţean Timiş este în conflict de interese, Sârbu constată ” cu îngrijorare, că asupra Timişului s-a aşternut o suspectă linişte în legătură cu presupuse fapte de corupţie”. Senatorul PSD lasă procurorii să se pronunţe asupra sesizării ANI privind faptele de corupţie, dar „aşteptam ca premierul Emil Boc să reacţioneze – chiar şi ipocrit aşa cum face mereu – şi să ne explice cum e posibil ca reprezentantul PDL în cel mai mare judeţ al ţării să fie acuzat de fapte atât de grave şi cercetat de instituţiile statului, iar partidul de guvernământ să ignore total această problemă”.

Acuzaţiile senatorului Ilie Sârbu sunt făcute publice într-o perioadă în care PSD a început o operaţiune de schimbare a unor şefi de filială, acuzaţi de colaboraţionism cu PD-L, primul rămas fără funcţia de preşedinte fiind Marian Vanghelie.


De altfel, în scandalul Ostaficiuc -Ornella Design, PSD Timiş nu a avut nici un fel de ieşire publică, ba mai mult consilierii judeţeni social-democraţi, în marea lor majoritate, au votat alături de PD-L o serie de facilităţi ilegale pentru firma familiei preşedintelui CJT. În plus, săptămâna trecută, Victor Ponta a cerut fililalei să-l dea afară din partid pe vicepreşedintele Viorel Matei pentru că şi-a declarat susţinerea pentru un candidat UNPR, dar preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, a contrat, declarând că biroul judeţean va fi cel care va decide sancţiunea.

5 COMENTARII

 1. Ce scandal? Ce (P de la publicitate)Ornella?
  A!!! usturoi? N’a mancat si nici gura nu’i miroase.
  Apai asa cum taman mos Ilici s’a apucat sa’mi arate ce mare monarhist este el acu’ la dojdeani dupa ce a pus bustenii in fata majestatii sale, asa si conu’ Ilie, dupa ce a fost ajutat de Brendu’ sa ajunge senator, se apuca sa comenteze despre afacerile acestuia.
  Vezi, coane Brendu’le, iegzact aia pe care i’ai ajutat, tama acu’ iti dau in cap. (ce rima?) E, dar poetic, nepoetic, asa cum am mai spus, coane Brendu’le la tradare estem coada. E o inflatie de tradatori, ceva de speriat.
  Deunazi, cum stateam io in avlie, un pretenar mai hapciupalitic dar de comitet, mi’a zis ca pe tine astia de la pede minus el te mai tin asa in geam ca pe penzionar, sa’ti incaseze penzia. De fapt, te tin ca sa incasezi tu scatoalcele de la electorat, iar la primavara pede minus el sa vina cu un catindat jonsonbeibi, adica mai curat, mai uscat si care chiar daca uda canapeaua electoratu’ nu se supara.
  Coane Brendu’le io chiar incep sa te’nteleg. Acasa nu mai ai loc, de cand tante Luci a aflat de Chera Duduca, ca si acolo tot un pretenar te’a sifonat. Nu spun cine, becher mare, preten la catarama cu matalutza. La service, secretara uita sa’ti aduca si paharu’ cu apa. La muzeu’ de arta n’ai mai merge de cand Marcelinno (poate) te’a tradat. La Muzeu, Dan are treaba cu impachetatu’ ca trebe sa se mute. La biblioteca ce sa cauti, ca trebe si acolo bani pentru noul sediu, ca acusi vine tziganii si ii dau afara. Alocatie bongetara ioc, comisioane ioc. La muzeu’ satului ce sa cauti, ca l’ai dat la pesede. La teatru e penele. Naspa viata cand esti in dizgratia Bucurestiului. Nici dekameteu’ nu mai e ce’a fost odat’. Trist, coane Brendu’le, trist. Iar Chera Duduca pe zi ce trece devine tot mai nervoasa pentru ca este tinuta in umbra. Ai vrea sa iesi la penzie, da n’ai anii. Iar ANI e pe coada lu’ matale. Maine poianie incepe sa intrebe de TVA. Atunci sa vezi paranghelie.
  Ar trebui sa ma bucur dar cand ma gandesc ca ne lasi cu Pitzyponcu’ Gastric, ma gandesc ca si Pastiu era mai bun ca asta.
  INchei cu vorba ciorcovatzului: Sa pasteti bineeee.

 2. Ce contracte? Ce muzeu?
  Cred ca ma confunzi cu sefu’ garii din Beclean. Contracte la muzeu avea (P de la publicitate)Ornella Design. Nu toti avem parinti asa bazati carele sa ne aduca contracte publice.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa contractati bineeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.