Ştefan Alexandru, potolit cu mascaţii după ce a ameninţat agenţii de la...

Ştefan Alexandru, potolit cu mascaţii după ce a ameninţat agenţii de la Rutieră din Deta

16
DISTRIBUIȚI

Ştefan Alexandru, una dintre victimele bătăii de săptămâna trecută în care a fost implicat şi Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a provocat scandal, aseară, ameninţând doi poliţişti . Agenţii de la Rutieră au oprit, aseară, în jurul orei 19,30, un BMW care circula prin Deta cu 69 km/h. Pentru că maşina avea folii pe geamurile laterale, agenţii i-au solicitat şoferului, Iung Petru , de 22 de ani, şi el rănit în scandalul de săptămâna trecută,  documentele personale, cele ale autoturismului cât şi actele de omologare a foliilor.  Deoarece şoferul a declarat că nu deţine astfel de documente, poliţiştii i-au întocmit proces verbal de contravenţie atât pentru depăşirea limitei legale de viteză cât şi pentru lipsa documentelor de omologare a foliilor, fiindu-i reţinut totodată şi  certificatul de înmatriculare a autoturismului.

Scandalul a început  când unul dintre pasagerii autoturismului, Ştefan Alexandru, a văzut că lipseşte certificatul de înmatriculare.


Acesta s-a dat jos din BMW şi a venit la echipajul de poliţie. Extrem de nervos, a  cerut „să i se dea certificatul de înmatriculare înapoi pe motivul că proprietarul maşinii este în închisoare, iar prin măsura luată poliţiştii l-au lăsat fără maşina în valoare de 6000 euro”, conform comunicatului de presă al IPJ Timiş. Individul nu s-a oprit aici cu ameninţările , spunându-le celor doi agenţi că-i va da afară din Poliţie şi că va sparge geamurile autoturismului. Rutieriştii au solicitat intervenţia mascaţilor de la SIR, care au aplanat conflictul. „Măsurile ce vor fi luate împotriva lui Ştefan Alexandru urmează să fie stabilite după ce toate informaţiile vor ajunge la Parchet”, a declarat, astăzi, Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Chiar şi de pe patul de spital, Ştefan Alexandru, cercetat penal pentru contrabandă cu ţigări, nu a ezitat să-i ameninţe pe cei din gruparea adversă a fraţilor Roman, susţinând că dacă ar fi avut un pistol, i-ar fi împuşcat pe toţi.

16 COMENTARII

  1. Un prim succes al campaniilor de presa din ultima saptamana… mai pe romaneste, presa a dat nas acestor nenorociti de victime. Presa le-a dat tupeu mizeriilor umane in lupta lor cu legea si ordinea. cum sa nu injure politia cand ei sunt pupati in dos si luati in brate impreuna cu tiganca cu gura mare de toate televiziunile…spunandu-ni-se obsesiv ca politia nu e buna, ca nu isi face treaba. etc.. acum daca era incatusata maimuta aia si reti nuta, era incalcare de drepturi nu…

  2. Propun sa mergeti toti in Germania si sa ne lasati in pace pe noi romanii prosti.Acum toti sunteti mari si tari,o sleata de golani,trantori,puturosi si mari in gura.

  3. Despre marii criminali ,fdratii Roman,televiziunile de rahat IREALITATEA si LATRINA 3,scriu si comenteaza de o saptamina ,despre ce au facut victimele astea colorate liniste totala . RUSINE!!!

  4. Daca domnul procuror de la Deta si-ar fi facut treaba si l-ar fi arestat pe contrabandistul Sandy atunci cand a fost prins cu 6 baxuri la fasie la Graniceri multe nu s-ar mai fi intamplat.
    Dar domnul procuror a considerat ca introducerea peste fasie a celor 6 baxuri nu reprezinta pericol social.

  5. De mentionat ca din grupul de 4 negri, este singurul care a fost prins. Cei trei care au scapat, au trecut inot Timisul la sârbi. (cantitatea de tigari se incadreaza la contrabanda, noapte, grup infractional organizat, etc.)

  6. ve rog io frumosh se ii deati inapoi ceferticatul, ca saracu’ ghipter nu esi mai poate tranportea cigarili peshte fashia verde, doar nu vreti sa faca afectiuni la colana vertebrata cand le cara cu sacul in spinarea aia taiata…datii ve rog ceferticatul, ca altfel nu poate aduce tzigari si se vor scumpii rau in piata…

  7. hihihi….cum spuneam, rog REALITATEA TV si ANTENA 3 sa duca la Bucuresti „bietele victime” !!! Ma-ntreb oare cand deschi de si presa ochii , sa vada cine-s adevaratii agresori! De-o saptamana stau reporterii in orasul Deta, e imposibil sa nu-si fii format o opinie despre cele intamplate, cine-s agresorii si care-s victimele(cel putin asa ar trebui daca-s profesionisti)! Cum nu vad, clar sunt paralel cu profesia! Sa mai zica cineva ca poporul nu e „dus” cu televizorul!

  8. esti ANALFABET!!! o sugestie: studiaza dictionarul ortografic, ortoepic si de punctuatie al limbii romane! daca nu, ti-asi sugera sa scri in TIGANESTE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.