Tăiaţi-l pe Ciuhandu!

Tăiaţi-l pe Ciuhandu!

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu este pe locul doi în ţară. Nu la realizări, ci la salariu. Beneficiind de serviciile alunecosului printre legi „nea Jan” Cojocari, Ciuhandu a găsit căile ca să-şi umfle salariul. Banii încasaţi nu sunt, în niciun caz  justificaţi de succesele acestuia. Este de ajuns să te plimbi pe străzile Timişoarei ca să-ţi dai seama, dacă cumva ai fost până acum cu capul în nori, că municipiul fălos a rămas mult în urma marilor oraşe din ţară. Câini vagabonzi cu care te întâlneşti prin centru, oraşul inimă al Revoluţiei fără un adevărat muzeu al celor întâmplate în acel irepetabil 1989, un cartier istoric cu prea multe multe clădiri care te duc cu gândul la ruine, străzi cu gropi unde te aştepţi mai puţin, lipsa oricărei viziuni de dezvoltare turistică, nici o parcare subterană într-un municipiu sufocat de maşini.

Şi acestea-s doar câteva din multele probleme ale Timişoarei, administrate de 11 ani de Gheorghe Ciuhandu.


O perioadă îndelungată în care camarila care l-a înconjurat a dovedit că poate să facă orice vrea. Primarul şi-a ales oameni mai degrabă supuşi, decât profesionişti cu viziune. Şi asta se vede cel mai mult în oraş. Nu poţi să vrei să ajungă Timişoara capitală culturală europeană când centrul îi este mutilat de monstruozitatea de „acvariu” pe care tu, ca primar, nu ai împiedicat-o sub nici o formă să apară. Şi, mai grav, nu faci absolut nimic ca să dispară hidoşenia. După ce ani de zile a ţinut închis Parcul Copiilor, brusc, cu un an înainte de alegerile unde vrea să obţină încă patru ani de mandat, Ciuhandu a dat drumul la lucrările de reamenajare. Ca să poată tăia panglica fix înainte de alegeri şi să-şi asigure voturile bunicilor care-şi vor plimba nepoţii prin parc. Totul calculat pentru propriul interes, nu pentru interesul oraşului. Pentru toate aceste motive şi pentru multe altele , cei din a căror taxe este plătit primul angajat al Timişoarei au tot dreptul să ceară „tăiaţi-l pe Ciuhandu”. La salariu, desigur.

4 COMENTARII

  1. A nenorocit orasul asta. In orice oras mare mergi: Brasov, Sibiu, Cluj, Iasi, Constanta, strazile arata foarte bine. Aici arata jalnic. Practic nu exista strada pe care sa nu trebuiasca ocolite gropi, canale… Iar cladirile istorice sunt vopsite cu acuarele, la prima ploaie se duce farba de pe ele. Iar casele instrainate tiganilor prin smecherii, cu complicitatea unor functionari (caci altfel nu se putea), au adus Timisoara nostra intr-o situatie disperata. Cautam un om cinstit care sa ne scape de Ciuhandu!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.