Emil Boc îi ţine isonul ministrului de Interne în scandalul corupţiei din...

Emil Boc îi ţine isonul ministrului de Interne în scandalul corupţiei din vămi

7
DISTRIBUIȚI

Premierul Emil Boc, venit să vadă ce s-a mai întâmplat pe autostrada Arad – Timişoara,  i-a luat, astăzi, apărarea ministrului de Interne Traian Igaş, al cărui nume a fost invocat de unul dintre cei arestaţi în dosarul corupţiei din vămi, reieşind din dialogul purtat cu investigatorul sub acoperire că a fost avertizat, prin intermediar, de descinderi.


Aidoma subordonatului său, Boc a pus dezvăluirile  pe seama reformelor începute în minister şi a susţinut că Traian Igaş „m-a asigurat că nu are nici o problemă care să implice o problemă legală, doar că făcând restructurările din minister, evident, că nu are numai prieteni”. Întrebat ce legătură există între documentele DNA din noiembrie 2010 şi reforma anunţată de ministrul de Interne în august 2011, Boc i-a mai ţinut isonul încă o dată lui Igaş afirmând că ” eu vă spun doar că atunci când faci asemenea restructurări şi faci asemenea reforme sunt mulţi care nu-ţi sunt prieteni. Trebuie văzut exact conţinutul declaraţiilor”.

7 COMENTARII

  1. Baiatu’ tu cu calomniile astea o sa ajungi la puscarie…Dumnezeu te vede si te bate mai nenorocitule pentru toate articolele astea doar de dragul ratingului. sa iti dea dumnezeu tie si la familia ta cum meriti.

  2. Este adevarat ca responsabilitatea comentariilor revine celor care l-au postat, dar modul ireverentios si impertinent al titlului acestui articol la adresa unui prim ministru al unei natiuni, oricare ar fi aceasta sau, mai ales, obraznicia cu care am auzit ca se adreseaza autorul acestui articol, in direct, in repetate randuri, pe posturile de televiziune unor autoritati ale statului, cum se sanctioneaza? In acele cazuri, dece PRESSALERT.ro prin gura banuiesc unicului ziarist, nu-si afirma anticipat raspunderea si pozitia oficiala a ziarului?

  3. bota sa nu crezi ca bataia nu doare si veizi ca nici macar nu stii sa mergi pe strada si daca vine vreo furtuna esti victima sigura. oricum esti degeaba . Sa te verifice astia care te pupa bacuma in fund cine erai acuma 5 ani… fraier de timisoara

  4. vezi mah bota ca ajungi…jos….ca te fac astia si vai de c* tau acolo ca si asa esti aschimodie si iti fac…locatari d’acolo rozeta praf. zau, nu te pune cu igas si echipa ca ala esti.
    (UN SFAT PRETENESC)

  5. Atunci cand asasinul terorist international Basescu Traian va fi demis,judecat si condamnat,atunci cand intreg PDL-ul-udrea boc raspunzatori pentru criminalitatea si infractionalitatea excesiva din tara vor ajunge doar numere in inchisorile din tara,sa se tina cont si de activitatea mafiotului Boc Emil ca propagandist al contrabandei grupului mafiot de la Arad-Igas-Basescu-Falca…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.