Capturi după descinderi la două case ţigăneşti – un pistol, muniţie, un...

Capturi după descinderi la două case ţigăneşti – un pistol, muniţie, un urmărit internaţional şi o minoră dispărută de acasă

3
DISTRIBUIȚI

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş împreună cu cei de la Serviciul arme au descins, în această dimineaţă, pe strada Narciselor, fiind vizate două imobile, proprietate a familiilor de ţigani. În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa lui C. Ioan, de 60 de ani, apatrid şi H. Gabriel, de 38 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Germania, a fost ridicat o armă, calibrul 5,6 mm, modificată şi 29 de cartuşe aferente acestei arme. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că proprietarul nu deţine permis de port armă şi nici acte cu privire la provenienţa armei.


Cu această ocazie a fost identificat şi C. Melu, de 22 de ani, urmărit internaţional din 22.12.2010. Acesta era condamnat la patru ani şi zece luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală şi distrugere deoarece în anul 2008, împreună cu alte persoane a provocat scandal în faţa unui local din municipiul Lugoj. A mai fost identificată şi urmărita naţională, C. M., de 16 ani, dispărută din 12 august de pe raza municipiului Arad, care a fost predată familiei. În urma activităţilor desfăşurate au fost aduse pentru audieri la sediul poliţiei mai multe persoane. Persoanele aduse pentru audieri sunt cercetate în mai multe dosare penale şi au fost sancţionate contravenţional în repetate rânduri pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma audierilor, H.Gabriel a fost reţinut pentru deţinerea ilegală a armei şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

3 COMENTARII

  1. DRAGOS BOTA AI GRIJA LA EXPRIMARE ORI ESTE CETATEAN ORI APATRID.
    DA-MI VOIE SA TE AJUT PUTIN.
    CETATEAN =locuitor al unui stat care se bucura de drepturi civile si care are anumite obligatii fata de acel stat.
    APATRID = persoana care nu are cetatenia nici unui stat,care nu are cetatenie,lipsit de patrie.
    atentie d-le bota avem pretentii de la dumneata ca doar ne tii la curent cu cele mai in voga stiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.