Piromanii care au îngrozit Gătaia, prinşi

Piromanii care au îngrozit Gătaia, prinşi

3
DISTRIBUIȚI

Cinci tineri din Gătaia, suspectaţi că au incendiat în ultimele zece luni zeci de grajduri  şi mii de baloţi de paie în Gătaia, au fost reţinuti de poliţişti. În noaptea  vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că a avut loc un incendiu la un fânar din Gătaia în care erau depozitaţi 150 de baloţi de fân. La câteva minute poliţiştii i-au depistat la aproximativ 500 de metri de incendiu pe Rus Alexandru, de 18 ani, şi Boga Daniel Ioan, de 16 ani.


Aceştia au devenit suspecţi de comiterea incendiului după ce asupra celor doi a fost găsită o brichetă. Ancheta a continuat şi în urma verificărilor s-a stabilit că din grupul de piromani mai făceau parte şi Molnar Tibor, de 24 ani, Laeş Alexandru, de 17 ani şi Fuior Cristian Lucian, de 19 ani. Până acum, poliţiştii au reuţit să probeze 13 fapte de distrugere prin incendiere, petrecute de anul trecut din octombrie şi până în prezent. Mii de baloţi de paie, grajduri, cinci vaci gestante şi un viţel au ars în incendiile provocate de cei cinci. Prejudiciul provocat este de aproximativ 227.850 de lei. Din primele declaraţii ale suspecţilor a reieşit că au dat foc pentru a se distra după ce consumau băuturi alcoolice. Cei trei tineri majori au fost reţinuţi pe 24 de ore, ancheta continuând.

3 COMENTARII

  1. ,, au devenit suspecţi de comiterea incendiului după ce asupra celor doi a fost găsită o brichetă ,,. Dute frate si mai lasa-ne k nu e de tine meseria asta. Daca cineva are o bricheta in buzunar devine suspect de incendiere ?

  2. Jaque, bine ca sunt de tine comentariile….”Du-te” se scrie cu cratima! N-a scos autorul din mintea lui informatiile, asa a constatat politia! Citeste mai atent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.