Cine sunt şefii din Poliţia Timiş care au scăpat de cercetarea prealabilă

Cine sunt şefii din Poliţia Timiş care au scăpat de cercetarea prealabilă

7
DISTRIBUIȚI

Cercetarea prealabilă a 23 de şefi din Poliţia Timiş de către Ministerul de Interne este o acţiune fără precedent în istoria instituţiei. Decizia de anchetare administrativă luată de ministrul de Interne, arădeanul Traian Igaş, a ajuns, oficial, la IPJ Timiş de abia vineri după amiază, după ce ştirea era deja pe toate posturile de televiziune.


Din primul eşalon de conducere, singurul care nu este cercetat prealabil – comisarul Florin Bolbos, adjunctul inspectorului şef pe ordine publică. „Am fost în concediu când s-a încheiat controlul şi nu au putut să-mi aducă la cunoştinţă cele constatate. Aşa că nu am putut să semnez actul de control. O decizie va fi luată în perioada următoare. Vom vedea ce se va întâmpla”, a explicat Bolbos pentru PRESSALERT.ro. Singurul şef de structură care a scăpat de cercetarea prealabilă şi a primit doar un avertisment este comisarul şef Nonus Ungureanu, de la Serviciul Arme.

În urma cercetării prealabile, cei anchetaţi pot fi achitaţi sau găsiţi vinovaţi, riscând de la un simplu avertisment până la destituirea din funcţiile de conducere. De altfel, aceste cercetări prealabile sunt văzute ca fiind deschizătoarele de drum pentru aducerea unei noi echipe de conducere loiale filialei arădene a PD-L, care până acum a reuşit să-şi impună favoriţii în mai multe structuri cheie din Timiş.

7 COMENTARII

  1. DRAGOŞ!
    TRECI ŞI PE LA POLIŢIA DE FRONTIERĂ ,SĂ VEZI CE ŞEFI NOI S-AU PRICOPSIT PRIN CURTEA LOR! ăŞTIA CU SIGUTRANŢĂ SUNT CU UN PAS ÎNAINTEA POLIŢIEI! SUNT PE LINIA ARAD,CU SIGURANŢĂ!! VERIFICĂ!!

  2. DRAGOS!!!
    TRECI SI PE LA SEFII TAI, SLUGA CE ESTI SA VEZI DACA MAI AU NEVOI DE UN PAPITOI CA TINE!!!ASTIA SINT CU UN PAS IN FATA TA ORICUM!!!

  3. mey Observator (sau cum mama dreacu te-o fi chemand)
    da’ cine pla mea ii acest dragos de-si ploate plimba ciosvartele prin curtea politiei de frontiera ca la tac’su in cocina ??????????
    si ce sa verifice starpitura, cum ii put picioarele aluia de la punt control, sau bas-nile lu’ comisaru muica dupa ce se harjoneste cu menajera !?

  4. OBSERVATOR, imi place mult de tine. noi doi suntem pe aceeasi lungime de unda. Pai cine sa fie sef la politia de frontiera CS? nimeni altul decat………. celebrul SAPTEBANI,care apare in stenogramele de la Moravita. hahaha,imi vine sa cad pe spate de ras. bineinteles un ras ironic.

  5. Problema nu este sigur dinspre Deta, este cert dinspre Arad, adica trebuie si aici sa se faca loc celor din Arad (vezi Politia de Frontiera din Timis !!!) intrucat mult trambitata reorganizare urmata regionalizarii va aduce capitala la Timisoara si trebuie sa conduca …aradul… .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.