Concluziile Poliţiei Române după scandalul de la Deta. Vezi cine-s nevinovaţii

Concluziile Poliţiei Române după scandalul de la Deta. Vezi cine-s nevinovaţii

5
DISTRIBUIȚI

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a anunţat, astăzi, într-o declaraţie de presă extrem de succintă rezultatele anchetei de la Poliţia Deta. S-a stabilit, în baza „probelor administrate”, că  poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea scandalului de la Deta au acţionat conform procedurilor şi niciunuia nu i-a putut fi stabilită vreo vină.


Cât priveşte acuzaţiile venite dinspre familiile celor care au ajuns în spital –  „probele pe care le-au avut au fost uşor demontate, nu erau în măsură să atragă vinovăţia poliţiştilor”, a afirmat chestorul Popa. Corpul de control a constatat „multe neajunsuri” în activitatea poliţiştilor din Deta şi din această cauză trei ofiţeri şi şapte agenţi vor fi cercetaţi prealabil. Chestorul Popa nu a dat detalii despre modul cum au acţionat agenţii care au intervenit la faţa locului şi nici despre numele celor care vor fi cercetaţi administrativ în continuare.

5 COMENTARII

  1. D-le Bota,probabil ca acum iti smulgi parul din cap cu penseta la cata ura acumulata ai tu ptr.politisti.Acelasi lucru il vei face si in septembrie,octombrie cand vei vedea si politisti din dosarul SPAGA nevinovati.Iar atunci ne vom intalni in piata Unirii si vom bea o cafea noi doi….

  2. Daca „victimele” mint in privinta acuzarii politistilor, nu se-ntreaba nimeni: OARE NU MINT SI-N PRIVINTA „ACUZATORILOR”??? Norocul politistilor ca ei au fost cercetati in libertate!
    E clar ca lumina zilei ca tiganii mint!Nu-nteleg ce-i asa greu de priceput!

  3. Varful incompetentie in MAI este ocupat de ratatul-contrabandist Igas Traian si de nepotul lui Vasile Blaga ,Liviu Popa.Cel ce ar trebui cercetat de Ministerul Public,in cazul Deta, este Liviu Popa deoarece a aratat clar ca este complice cu seful contrabandei Deta-Serbia,primarul PDL-ist, la locuinta caruia nu a cerut imediat perchezitie,asisderea nici la locuinta concubinei incriminatului Bogdan Roman, dandu-i astfel acestuia timp si posibilitatea de a sterge urme care ar fi acuzat si mai grav PDL-ul de contrabanda ,crima organizata si de organizarea de grupari inarmate executante ale ordinelor polititie politioe PDL-Traian Basescu.

  4. da sigur cei vinovati sunt cei taiati cu sabia de fii primarului roman care an 2oo9 facea o scena cu mii de omeni adusi din judet ,toti cu steaguri portocalii si benere cu basescu deta este cu tine ,acuma si basescu este cu deta la greu ,mafia pdl unita ,cine nui cu ei sunt dusmani ,politisti asculta de primar sau zboara legea tacerii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.