De la Primăria Timişoara pentru căsătorii şi buletine două clădiri de cinci...

De la Primăria Timişoara pentru căsătorii şi buletine două clădiri de cinci milioane lei

2
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a anunţat, astăzi, că au fost finalizate lucrările la cele două clădiri de pe strada Mihai Eminescu, nr.11, din spatele Poştei Mari, unde-şi vor desfăşura activitatea serviciile de evidenţă a populaţiei şi de stare civilă. Eliberarea documentelor de identitate se va face în noua clădire construită de la zero, în timp ce căsătoriile vor fi oficiate în locul care înainte a adăpostit urgenţele stomatologice din oraşul de pe malurile Begăi.


Lucrările au început la sfârşitul anului 2007 şi au fost întârziate şi din cauza faptului că firma care a câştigat îniţial licitaţia a intrat în insolvenţă. Costul total al lucrărilor este de aproximativ cinci milioane lei. Ca noutate, în curte a fost amenajat un spaţiu unde se vor putea oficia căsătorii în aer liber. Proiectantul a luat în calcul inclusiv organizarea ceremoniilor pe timp de noapte, zona unde vor sta mirii fiind dotată cu mai multe reflectoare încastrate în podea. „Undeva în luna noiembrie, serviciile din primărie vor funcţiona la capacitate în aceste noi locaţii. Oamenii vor avea aici toate serviciile de care au nevoie şi nu mai este nevoie să se plimbe între două locaţii”, a declarat viceprimarul Adrian Orza.

2 COMENTARII

  1. ASTAI MERITU LU DOMNU SECRETARE COJOCARE. IEL SO LUPTAT CA SA SA CONSTRUIASCA ACEST PALAT AL CASATORIILOR. NU CIUHANDRU SI NU ORZA . ASA CA DRAGI TIMISORENI LA LEGERILE DE PRIMARE SAL VOTATZ TOTZ PRA DOMNU C O J O C A R E.

  2. tote revolutionare sintem cu domnu COJOCARE ca doamna lu dansu este colega cu noi la asociatia de revolutionare. ia cu domnu director fi iertat munteanu si domnu popovici or fost in prioma linie de lupta impotriva securitatii si comunistilor si trupelor speciale de parasutisti care lor aparat pe ceausescu. asa ca domnu COJOCARE trebe se iasa la alegeri primare. obligatoriu ca altfel iesim tote revolutionare pe strazi si vai de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.