EXCLUSIV Brigitte Sfăt, interceptată într-un dosar al unei reţele de contrabandă cu...

EXCLUSIV Brigitte Sfăt, interceptată într-un dosar al unei reţele de contrabandă cu ţigări

9
DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt a fost interceptată în dosarul de contrabandă în care Bombeto Pascaline Esther, soţia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsă în flagrant transportând ţigări aduse din Serbia cu maşina de Corp Diplomatic. Prietena lui Ilie Năstase a „picat” pe tehnică când a sunat la unul dintre telefoanele pe care anchetatorii de la DIICOT le monitorizau pentru a strânge probe împotriva suspecţilor. În seara zilei de 27 mai, Brigitte a sunat-o de pe un număr care-i înregistrat pe numele lui Ilie Năstase pe Roxana Cârstea, nimeni alta decât soţia lui Dumitru Cârstea, mai cunoscut în lumea traficanţilor de ţigări ca „Gigi Olteanu”. Chiar dacă implicat în afacerile cu ţigări fără timbru, “Gigi Olteanu” a fost văzut de mai multe ori la sfat de taină prin biroul unui şef de structură de la Poliţia de Frontieră Timiş, care avea printre obiective chiar  combaterea contrabandei. Pe lângă scandalurile provocate în vama Stamora Moraviţa în vremurile în care duty-free-urile funcţionau din plin, „Gigi Olteanu” s-a remarcat prin faptul că le-a arătat penisul poliţiştilor locali, după ce maşina i-a fost blocată pentru că a fost parcată ilegal.


De altfel, Brighitte Sfăt chiar pe „Gigi Olteanu” îl căuta la telefon.

Brigitte: Da? Gigi a ajuns, a venit înapoi?

Raluca Cârstea: Nu.

B: N-a venit.

RC: N-a venit.

B: Bine. Să-i zici că i-am lăsat nişte bani acolo, pentru sârbi, ştii,  pentru alea?!

RC: Ăha, alea.

B: Pentru alea i-am lăsat la salon

RC: Da, el nu ştiu, că nu am vorbit cu el nimic. De fapt l-am sunat, dar nu mi-a zis nimic.

Brigitte Sfăt i-a transmis lui „Gigi Olteanu” să o caute cât mai repede pentru că „eu plec mâine la Roland Garos şi după aia nu prea am impulsuri”. Anchetatorii nu au găsit alte probe care să dovedească faptul că ar fi fost vorba de o tranzacţie ilegală, în faţa acestora Dumitru Cârstea susţinând că Brighitte este „naşa fiicei mele” şi că banii reprezentau contravaloarea unor reparaţii făcute la salonul acesteia de un prieten de-al lui căruia i se spune „Sârbu’ „. După ce Bombeto şi ceilalţi sârbi membrii ai reţelei au fost trimişi în judecată de DIICOT, „Gigi Olteanu” este în continuare anchetat în dosarul disjuns alături de alţi români pentru afaceri ilegale cu ţigări de contrabandă.

9 COMENTARII

  1. Daca ilie e la curent ma bucur enorm ca i se va terfeli numele.Este singurul personaj de notorietate de necazul caruia o sa ma bucur avind in vedere :patriotismul” de care a dat dovada cind si l-a afisat vizavi de secui.

  2. Andree….interesant cum le stii tu pe toate, dar culmea, sa scri corect romaneste habar n-ai!!
    PE-O..asa se scrie corect!! ar fii frumos daca ai si retine!dar, ma-ndoiesc!

  3. De la „sarbi” la „Sarbu” e ceva distanta. I-au reparat salonul mai multi sarbi probabil. :))) H3h3h3h3 si politia asta interpreteaza dupa cum are „subiectul” bani. :)))

  4. Fara legaturaa cu subiectul dar tot ii leaga ceva… de verificat o „luptatoare in revolutie” – 3174 LRM-C 00247 COJOCARI DORICA-MONICA – sotia interlopului secretar Cojocari Ioan! Maaaaaai cat poate fura asta! inclusiv prin nevasta!!!!!! putine investigatii nu strica draga Bota! Spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.