EXCLUSIV Ştefan Alexandru, victima fiilor primarului din Deta, reţinut UPDATE 1 Află...

EXCLUSIV Ştefan Alexandru, victima fiilor primarului din Deta, reţinut UPDATE 1 Află ce s-a descoperit la percheziţie

13
DISTRIBUIȚI

Ştefan Alexandru, bărbatul care a fost cel mai grav rănit de Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a fost reţinut, astăzi, de poliţişti în dosarul disjuns în care procurorii l-au acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. Conform declaraţiilor mai multor martori, procurorii au reţinut faptul că ” în noaptea de 23- 24.07.2011, Ştefan Alexandru a intrat în barul Tabu, i-a determinat pe angajaţii acestuia să oprească muzica şi să aprindă luminile şi apoi a ameninţat persoanele prezente cu un pistol despre care persoanele prezente au avut convingerea că este cu glonţ deoarece au văzut glonţul blocat când acesta a încercat să-l armeze. De frică, persoanenele prezente au părăsit barul”.

Ştefan Alexandru a fost prins, astăzi, când s-a dus să-şi facă paşaport.


La această oră, casa lui Ştefan Alexandru este percheziţionată. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au scotocit toate ungherele celor două case care-i aparţin lui Ştefan Alexandru. În buzunarul unei haine a fost găsit un încărcător de pistol cu două cartuşe cu glonţ. „Nu s-a găsit nimic la mine. Sunt nevinovat. V-am spus că aşa o să fie, că o să mă aresteze. Aşa trebuie să fie. N-au găsit nimic la mine”, a susţinut Ştefan Alexandru când a fost scos încătuşat din casă. După un scurt popas la Poliţia Deta, acesta şi-a schimbat brusc povestea, afirmând că ” s-a găsit încărcătorul în buzunarul unei haine pe care am cumpărat-o de la second hand. Nu ştiam de încărcător”. Cei lăsaţi acasă de acesta erau mai supăraţi că au fost păcăliţi de poliţişti „ne-am dus de dimineaţă să facem paşapoarte la copii că  vroiam să plecăm din ţară când se termina cu judecăţile pe aici. Ne-au sunat pe la 2 că haideţi să luaţi paşapoartele că-s gata. Când a ajuns Ştefan acolo l-au înconjurat vreo cinci şi l-au luat”. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat mâine instanţei cu propunere de arestare preventivă.

13 COMENTARII

  1. Bine ca ati asteptat sa faca curat si dupa aceea mergeti sa-l perchezitionati. Credeti ca daca-i negru-i si prost? Da, aveti dreptate, insa cine a orchestrat tot acest scandal nu-i prost.

  2. Sa se faca curatenie in Deta! Toti politistii care pana acum i-au ‘acoperit’ pe tigani trebuie sa dispara di politie. Daca s-ar faca perchezitii la ceilalti tigani din clanul lui Sandy sigur s-ar descoperi multe nereguli. Eu am fost martor cand un tigan a lovit o femeie pe trecerea de pietoni cu scuterul. Femeie era pe jos inconstienta, iar un politist (Musat) a trecut pe langa femeie, nici macar nu s-a uitat la ea, iar cand a fost intrebat de ce nu il aresteaza pe tiganul care a lovit-o a spus ca acel tigan nu are acte si ‘nu are ce sa-i faca’. Deci judecati si voi… Tiganii fac ce vor ei peste tot in tara asta… daca ar exista in fiecare oras cate un baiat ca Bogdan poate lucrurile ar sta altfel…macar de el se temeau si stateau mai linistiti

  3. Ptr.”de acolo”,era culmea s-ai faca Musat ceva acelui jeg pentru ca el cand facea vizite prin Italia dormea la tigani la aia lui Brinza,om de nimic,fara bun simt,fara D-zeu.

  4. Este foarte adevarat ceea ce se zice referitor la romii astia!A-R TREBUI CURATITA ROMANIA DE EI,PT CA ALTFEL VOM AJUNGE NOI,CEILALTI CETATENI MINORITATI IN TARA NOASTRA!!!!Totusi cam tarziu s-a trezit justitia si toata lumea sa se ocupe de aceste relicve!sper sa se faca dreptate pana la urma…Totii stim cine sunt aceste persoane ingrate!

  5. ce tot va legati de tigani..?? atata timp cat tiganii sunt subiect de discutie pentru voi..inseamna ca va este ciuda pe ei..ca ei fac banul cu capul..iar voi cu sudoarea voastra..asta nu inseamna ca castiga banul cu sabia sau cutite…fac bani ca sunt destepti..cunosc romani langa care nu poti sa stai ,emana un miros oribil…si banii putini pe care ii mai au ii cheltuie pe tigari si bauturi..isi violeaza copiii,ma numesc stefan vandana si nu mie frica de nimeni in afara de dumnezeu si nu ma dau anonim ca voi sau cu alt nume!! si sunt mandra de ce sunt!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.