EXCLUSIV Un bărbat s-a spânzurat în arestul Poliţiei Timiş UPDATE 1 Medicii...

EXCLUSIV Un bărbat s-a spânzurat în arestul Poliţiei Timiş UPDATE 1 Medicii l-au resuscitat

8
DISTRIBUIȚI

Un bărbat aflat în arestul Poliţiei Timiş s-a spânzurat în urmă cu puţin timp în celula sa. Unul dintre gardieni l-a descoperit şi a dat alarma. Până în acest moment, reprezentanţii IPJ Timiş au refuzat să confirme sau să infirme incidentul.  Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit resuscitarea bărbatului, care a fost transportat la spital. Conform poliţiştilor cel care a încercat să-şi pună capăt zilelor este Gearmaty Andrei, arestat după ce a violat şi ucis o fetiţă de zece ani la Jimbolia. În momentul producerii incidentului, bărbatul era singur în celulă.

„În cauză s-a constituit imediat o echipă operativă formată dintr-un judecător, procuror, medic legist şi poliţişti de investigaţii criminale care efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a survenit rănirea lui G.


Andrei, de 40 de ani, din Jimbolia, judeţul Timiş, care se afla reţinut în stare de arest preventiv, fiind suspect de comiterea infracţiunilor de omor şi viol. Totodată la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a fost deschisă o anchetă internă pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Timiş.

8 COMENTARII

  1. Bota ai gresit titlu trebuia sa-l pui asa:Un barbat s-a spanzurat in camera unde au fost „Lotul 120 vamesii si politistii de frontiera Moravita” si sa spui ca tentativa de suicid are legatura cu tigarile de contrabanda. PS:Bota mai lasa „Săniuţa” si „sarea de baie”!

  2. …din pacate atat IGAS@ CAT SI Klaus@ au dreptate ! Actualul sef nu este pe placul adevartului Igas ,desi este un profesionist ,in schimb pocaitul de BOLBOS plange de doi ani ca vrea sa fie sef…..

  3. se spune prin ipj ca cel mai suparat era liber-schimbistul malcoci din doua motive unul cu deta-moravita si altul ca-l schimba pe traversa vb.lui relu

  4. întrebarea mea e: de l-au mai resuscitate după ce a violat și omorât o fată de 10 ani? pielea mea de idioți, lăsați-l naibii să moară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.