Parchetul General nu a găsit probleme în dosarele închise ale fiilor primarului...

Parchetul General nu a găsit probleme în dosarele închise ale fiilor primarului din Deta

8
DISTRIBUIȚI

Parchetul General a anunţat, astăzi, printr-un comunicaat de presă că a finalizat ancheta care a vizat controlul „soluţiilor dispuse de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deta, în perioada 2009 – semestrul I 2011în cauzele având ca obiect fapte comise cu violenţă de către Roman Bogdan Daniel şi Roman Călin. Fii primarului din Deta au devenit extrem de cunoscuţi după bătaia, din noapte de 23 pe 24 iulie, din centrul oraşului , în urma căreia trei persoane au fost înjunghiate. Bogdan Roman a stat ascuns mai multe săptămâni pe motiv că nu ştia că este căutat de Poliţie pentru că nu se prea uită la televizor.

Verificările au vizat patru dosare în care fraţii Roman au fost cercetaţi pentru loviri sau alte violenţe, ameninţare, distrugere.


„Potrivit verificării efectuate, în trei cauze penale înregistrate pe rolul Parchetului de pe lângă judecătoria Deta s-a dispus neînceperea urmăririi penale, ca urmare a existenţei unor impedimente de ordin procedural, care au împiedicat punerea în mişcare a acţiunii penale ori ca urmare a unor cauze de înlăturare a răspunderii penale (retragerea plângerii prealabile, lipsa plângerii prealabile, lipsa elementelor care să confirme existenţa faptei sesizate şi lipsa condiţiilor de fond şi formă prev. de art.279-284 Cod procedură penală).  În aceste cauze, din verificările efectuate a rezultat că nu au fost exercitate căile de atac prevăzute de art. 275-2781 Cod procedură penală, respectiv nu au fost formulate de către persoanele interesate plângeri contra soluţiilor de neurmărire penală. O cauză penală înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, respectiv dosarul nr. 1253/P/2010 a fost soluţionată prin punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată, prin rechizitoriul procurorilor, a numiţilor Roman Bogdan Daniel şi Roman Călin. Soluţiile dispuse în cauzele verificate au fost legale şi temeinice, cauzele care au determinat soluţii de neurmărire penală dispuse la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, fiind determinate de impedimente de ordin procedural”, se arată în comunicatul Parchetului General.

8 COMENTARII

 1. păi ce credeaţi că ăştia chiar erau aşa de răi. nişte găinari, una peste alta. dacă s-ar face atâta tevatură în cazuri mult mai grave ar fi ceva.
  dacă ar ştii ghepterii că au au dus control la politia timiş, ar face şi ei una lată. apropo dragoş, care crezi că e denodămintul la poliţia timişeana? ne/am plictisit de poliția de frontieră. niște proști.

 2. MORI DE CIUDA, caraghiosule de Bota, atat tu cat si altii! pai ce credeati? ca este asa cum spun TIGANII si voi, ziaristii??ati facut un intreg scenariu din toata incaierarea asta de la discoteca!
  Inca odata, SA VA FIE RUSINE!!! Inca o dovada in plus ca se accentueaza doar partile negative si minciuna tiganilor si-a presei!

 3. si inca ceva…..d-le Bota…ai grija cand formulezi un articol, DOCUMENTEAZA-TE INAINTE DE-AL SCRIE! Bogdan Roaman n-a stat ascuns mai multe saptamani, MINTI!!! e vorba de cateva zile!
  eu cred ca-i o diferenta fantastica intre o zi…si-o saptamana!!!
  deci, RUSINE INCA ODATA pt. neclaritatile din ceea ce scri tu!

 4. Prefacatorie a procuroarei generale a Romaniei,loaiala criminalitatii infractionalitatii PDL-Basescu Traian.Redeschid dosarele acestor batausi ai politiei politice PDL-iste,Bogdan si Calin Roman ,ACEASTA DUPA CE DOSARELE AU FOST CURATATE DE ROBE,doar pentru a arata Bruxelles-ului si romanilor ca justitia mafiota PDL -ista munceste.De ce nu se deschid dosare penale si primarului din Deta cel care prin protejarea faptelor criminale ale fiilor sai a pus in pericol siguranta publicca, de ce nu se deschide dosar penal si lui Liviu Popa seful IGP care s-a pus personal la Deta pentru a superviza incalcarile procedurale in cercetarea violentelor din 23-24 iunie,incalcari procedurale care au permis contrabandistului primar PDL sa ascunda armamentul gruparii de crima organizata PDL din Deta a carui capi sunt fratii Roman.

 5. draga livia, ma-ntreb pe tine cu cat te-or platii PSD-isti sa afirmi aceste presupuneri! sau poate te platesc tiganii????de fapt cred ca tot una-i TIGAN= PSD. locuitorii orasului Deta, stiu de ce!

 6. Evelina! De unde sa stie Bota asta care-i diferenta dintre o zi si o saptamana? Nu-l vezi cat fabuleaxa la tv? Face tot felul de speculatii si presupuneri pe care doar mintea lui le intelege. Niste aberatii! Un gangavit. a…, a…, a,…. Doar asa vorbeste.

 7. Da,eu una m-am saturat de minciunilr de la Tv..si e mare diferenta intre a sta „ascuns” 5 zile,sau cateva saptamani..Problema e ca cei care nu sunt din Deta,vorbesc aiurea ca sa se afle in treaba si le victimizeaza pe „bietele victime”,care cred k fac legea in Deta:)..Noroc cu Bogdan ca a indraznit sa le dea o lectie:))))))

 8. Daca este asa,si „baietii” lui don’primare au fost „linsati mediatic” sa se faca dreptate.Urbea sa le ceara scuze,iar Consiliul local sa le confere titlul de „CETATENI DE ONOARE”! Ei sunt prezentul si dezastrul acestei societati romanesti,ESUATE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.