Prostituată, ucisă la marginea Timişoarei

Prostituată, ucisă la marginea Timişoarei

1
DISTRIBUIȚI

O prostituată, în vârstă de 42 de ani, a fost găsită ucisă, azi noapte, pe o alee de lângă benzinăria Petrom de pe Calea Şagului de la marginea Timişoarei. Alarma s-a dat la 00,20 când doi bărbaţi au sunat la 112 să anunţe faptul că au descoperit pe aleea întunecată o femeie căzută cu faţa-n jos.


Au întors-o, dar era deja moartă. Criminaliştii au stabilit că Maria H., o prostituată cunoscută, avea o plagă în zona abdomenului şi era desfăcută la bluză. Cauza exactă a morţii urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Un paznic de la unul dintre depozitele din apropiere a declarat că a auzit, la un moment dat, scandal între doi bărbaţi şi o femeie. Conform aceleiaşi surse, la un moment dat s-a auzit „ce ai făcut?”, după care s-a făcut linişte. Poliţiştii de la Omoruri continuă ancheta pentru identificarea autorului omorului.

 

1 COMENTARIU

  1. Crima organizata PDL-udrea basescu boc incep sap-si stearga urmele?Traficul de persoane din Romania ,crima organizata sunt principalele surse de bani pentru mafia PDL=UDREA BASESCU BOC si acesta a fost principalul motiv pentru care Romania nu a fost admisa in spatiul Schengen.Iata asa ceva prezidentiaza Basescu Traian si guverneaza mafia PDL-ista:
    Traficul de persoane, domeniu verificat de experti europeni la Bucuresti .24.mai 2011.O delegatie a Grupului de experti privind combaterea traficului de persoane (GRETA), din cadrul Consiliului Europei, evalueaza Romania in acest domeniu incepand de marti pana vineri.

    Reprezentantii Consiliului Europei vor evalua stadiul primei etape de implementare a Conventiei Consiliului Europei impotriva Traficului de Fiinte Umane, ratificata de Romania prin Legea nr. 300/2006, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

    In cadrul evaluarii, institutiile cu atributii in domeniul prevenirii si combaterii traficului de persoane, precum si cele implicate in procesul de asistenta a victimelor, vor participa la o serie de convorbiri oficiale cu membrii delegatiei GRETA, in cadrul carora vor prezenta principalele repere si evolutii ale luptei antitrafic.

    Din partea Ministerului Administratiei si Internelor, la rundele de convorbiri oficiale vor participa reprezentanti ai Agentiei Nationale impotriva Traficului de Persoane, Inspectoratului General al Politiei Romane, Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Oficiului Roman pentru Imigrari precum si ai Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”.

    Alte institutii publice cu atributii in domeniu supuse evaluarii sunt Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala pentru Rromi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.