Şoferii morţi de beţi dau bătăi de cap rutieriştilor

Şoferii morţi de beţi dau bătăi de cap rutieriştilor

0
DISTRIBUIȚI

Inconştienţii de pe şosele continuă să dea de lucru poliţiştilor de la Rutieră, care fac dosare penale pe bandă rulantă celor găsiţi la volan morţi de beţi. În timp ce, ieri, monitorizau traficul din Sânnicolaul Mare, agenţii l-au oprit pentru control pe  I. Georgian , de 45 de ani, din localitate. Întrucât acesta emana puternic vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest  care a indicat o valoare de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost dus la Spitalul Orăşenesc pentru recoltarea probelor biologice. Pe D.N.6, pe raza localităţii  Topolovăţu Mare, poliţiştii  au depistat în trafic un autoturism condus de S.


Ionel, de 45 ani,  din aceeaşi localitate. Din verificările efectuate  s-a constat că acesta avea permisul de conducere reţinut din anul 2010. Deoarece S. Ionel emana puternic vapori de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conduce pe drumurile publice a unui autoturism având suspendat acesta drept şi cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

P.  M.  Dumitru, de 21 de ani, a fost „agăţat” în timp ce conducea un autoturism pe  strada Traian Lalescu din Timişoara fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul alcooltest indicând 0,71 mg/l  alcool pur în aerul expirat. D.  Costel, de 26 de ani,  care conducea un autoturism pe strada Iosif Bulbuca din Timişoara, a fost prins cu 0,44 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Toţi s-au ales cu dosare penale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.