Ştefan Alexandru se declară victima prietenilor fiilor primarului din Deta UPDATE 1...

Ştefan Alexandru se declară victima prietenilor fiilor primarului din Deta UPDATE 1 Decizia instanţei

4
DISTRIBUIȚI

Ştefan Alexandru, cel care a fost tăiat în scandalul de la Deta cu sabia de Bogdan Roman, fiul primarului din localitate şi apoi arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri, a susţinut, astăzi, prin intermediul avocatului său că este victima „declaraţiilor date de prietenii agresorilor la două zile după evenimente”. Afirmaţia a fost făcută în faţa celor trei judecători de la Tribunalul Timiş care au judecat recursul împotriva deciziei de arestare a lui Ştefan Alexandru. Acesta a fost acuzat că a intrat cu pistolul în clubul „Tabu” din Deta şi ar fi provocat panică, ulterior în urma percheziţiei din casa sa fiind găsit un încărcător de pistol şi două cartuşe.


„Inculpatul este de fapt victima întâmplărilor petrecute în aceea noapte. A fost bătut de o bandă de agresori, tăiat şi adus în stare de şoc. Nu există indicii temeinice că ar fi comis infracţiunea de care este acuzat, ci doar declaraţiile date de prietenii ai agresorilor. Nu a fost audiat DJ-ul, care a fost cel mai aproape de Ştefan Alexandru, şi care spune că nu avea nici o armă. Toţi martorii au observat glonţul de lapistol, dar niciunul că Ştefan era plin de sânge. A coborât în club să ceară ajutor”, a susţinut avocatul acestuia. Procurorul a cerut respingerea recursului ca nefondat şi s-a declarat împotriva afirmaţiei avocatului care a susţinut că ” Ştefan Alexandru a fost arestat pentru impactul mediatic al cazului şi pentru a linişti opinia publică”. În ultiimul său cuvânt, Ştefan ALexandru a cerut să fie eliberat „pentru că vreau să stau cu cei trei copilaşi ai mei. Dacă trebuie mă duc de trei, de cinci ori pe zi la Poliţie să semnez. Nu am vrut să fug din ţară. Dacă vroiam, aveam buletinul şi puteam să trec oricând la sârbi”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru decizia instanţei.

UPDATE 1 Tribunalul Timiş a respins recursul lui Ştefan Alexandru, care va rămâne în arest.

4 COMENTARII

  1. acum si-a amintit ca are acasa 3 copilasi!!! cand facea furori in discoteca cu pistolul nu s-a gandit oare ca 80% din tinerii de acolo erau minori ??si ca putea sa raneasca mortal unul sau mai multi??nu se gandeste ca si baietii care sunt in arest din cauza lui au parinti care-i STIU ca-s nevinovati si ii asteapta acasa???
    SPER CA PEDEAPSA LUI SA FIE PE MASURA FAPTELOR !!!!!!

  2. ALEX..esti DUS CU PLUTA!!!! comentariile nu sunt cotra fiilor primarului! efectiv n-au de ce sa fie!!! vinovatii adevarati sunt TIGANII iar locul lor este dupa gratii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.