Află ce a descoperit Bucureştiul când a verificat donaţiile la PD-L Timiş...

Află ce a descoperit Bucureştiul când a verificat donaţiile la PD-L Timiş după scandalul Corescu

3
DISTRIBUIȚI

Emil Boc, preşedintele PD-L, a anunţat imediat după arestarea Corneliei Corescu şi a secretarului executiv al PD-L Timiş, Vasile Medeşan, în dosarul DNA „bani pentru partid” că se vor face verificări asupra legalităţii donaţiilor la filiala timişeană.


Corescu şi Medeşan i-au cerut unui patron, membru PD-L, să doneze 10.000 lei la partid ca să nu fie sancţionat pentru că avea muncitori care lucrau la negru. Întrebat, astăzi, de PRESSALERT.ro dacă a fost cineva de la Bucureşti în control, şeful pedeliştilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, a refuzat să răspundă pe motiv că subiectul „nu face obiectul acestei conferinţe de presă”. Nu la fel de secretos a fost deputatul Daniel Buda, preşedintele Comisiei Naţionale de Etică din PD-L, cel care a primit misiune să verifice cum stau lucrurile. Buda a declarat  pentru PRESSALERT.ro că „am făcut aceste verificări privind donaţiile la PD-L Timiş. Nu avem ce să reproşăm din punct de vedere al legalităţii şi înregistrării donaţiilor. Nu putem verifica decât înregistrarea acestora, nu şi ce este în spatele acestora. Din punct de vedere al documentelor este totul în regulă”.

3 COMENTARII

  1. Stimabili ziaristi,opare nu este clar ca nici o gorila PDL-ista nu misca un deget ,nu fura ,sau nu face alte ticalosii decat la comanda lui basesuc traian si al „sefilor” de la Bucuresti?PDL-ul este clar o grupare de crima organizata ,extrem de periculoasa pentru fiecare dintre noi.Acesti asasini au nevoie de bani cat mai multi bani,acum se reorganizeaza dupa metode bolsevice,miscarea lor „populara este o organizatie de tip stalinist,vor ucide in plina strada ,iar atunci va fi prea tarziu oentru romani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.